Nejste přihlášen/a.
dobrý den,myslíte že se mi vyplatí koupit tuhle celou kytarovou sadu? kytary.cz/... Vím že tam samí levný ''šmejdy'',mám malo financí a tolik věci za tak malou cenu,by se šikly.Jen poradit jestli se mi nevyplatí ještě chvíly šetřit a pak koupit po kouskách dražší.
Čau já ji mám něco přes rok, taky s 10W kombem a nemůžu si stěžovat. Hraje pěkně a můžeš si volit, jaký zvuky aby z toho vycházeli (nevím jak se tomu říká) ale máš 5 voleb na kytaře a celkem se to hodí.
tato kytarová sada je opravdu pro velmi velmi nenáročné, už kupovat sadu se cenově a kvalitou neoplatí, natož pak AXL...
doporučuji (pokud to hraní myslíte vážně) abyste našetřil cca 5000Kč, za tuto cenu požídíte kytaru Epiphone, což jako poměr cena-výkon patří k nejlepším a pokud koupíte výhodně, tak si mužete pořídit i nějaké malé kombo..
např.
Myslím, že tohle je nejlepší varianta...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.