Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lak na nehty-dlouho vydrží

Od: kristyn111 odpovědí: 2 změna:

Ahoj,prosím Vás poradíte mi někdo nějaký lak , který vydrží fakt dlouho a rychle se neoprejská? Mě totiž lak třeba od Miss sporty vydrží tak 2 dny a pak už se odlupuje , tak jestli výte o nějakém která vydržá fakt déle...Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

Já jsem moc spokojena s Gabriellou salvete.Několik let si dělám francouzkou manikuru a ten bílý mi vydržel zatím nejdéle a jako svrchní používám tenhle laky.heureka.cz/... a nebo laky.heureka.cz/... který je "namodralý"a udělá nehty krásně světlounké a pod fialovýma zářivkama na diskotékách a barech krásné svítí!

Takže když jsem spokojena s těmihle tak snad i barevné dělají dobré,každopádně bych i na baravné použila na závěr ten ochraný průhledný lak.

kristyn111
hodnocení

Dobrý den , Děkuji Vám moc za odpověd,jsem ráda , že jste se ozvala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]