Nejste přihlášen/a.
ohlené ženy se mi líbí ale poslední dobou mě láká vidět a nejen vidět ženu dole neoholenou no v tom podpaždí ty chlupy mě odrazují stále
- ujendys
- chlupy v podpaží jsou u žen silně neestetické, souhlasím, jinak nevím... ale vím, že se mi oholení muži stále nelíbí. Asi proto, že nemám ráda manekýny, zřejmě záleží u každého na osobním vkusu, nebo i na vlivu módy? ..
doplněno 20.06.15 14:43:kolikoli, ujendys
- já se v podpaží holím už od svých 16 let (léta 60-tá) i když to ani moc nepotřebuju - ale u mužů se mi líbí tzv. "chlupatí medvídci" - samozřejmě umytí - smradlavé "zálesáky" zrovna nemusím, ale mám ráda přirozenou mužskou vůni. Asi jsem už stará a nemoderní ! Tak zdar.
doplněno 20.06.15 15:01:- pro ilustraci - za typ "chlupatého medvídka" považuju např. J.Abrháma (za mlada)
Prase, fuj. Ty si pleteš doktory s bulvárními takynovináři, kteří chtějí mít čtenost svých plátků za každou cenu. I kdyby tam psali :Žerte h0vna.
Čím dál víc lidí postupně zjišťuje, že přirozeně ochlupení lidé jsou zdravější a voňavější, než železem strouhající se pogumovaní pomatenci.
To ochlupení nám evoluce zanechala právě kvůli smradu. Chápeš? Feromony a tak. Psi se nepotí, tak obechcávají rohy anebo se válejí v h0vnech.
Teda ernie, evoluce? Fakt se lidé, kočky, psy, banány, jahody a smártfouny vyvinuli tak nějak náhodičkou sami?
Tak jako... myslím, že estetika a tak, to je každýho věc. Já neřeším, jestli se někdo jiný holí nebo ne, natož abych hodnotila jestli je to estetické nebo ne. Vím, že já se holit budu, ale ne z estetických důvodů a ani "hygienických". Jednoduše mi chlupy vadí a překáží. Nohy neholím, protože tam mi nějak nevadí, ale podpaží a třísla... to bych nevydržela. Myslím si, že tohle je věc každého, jak to má rád. A jestli se to někomu jinému (ne)líbí, tak to má holt blbé.
Ahoj. Já to ochlupení nějak moc neřeším. Když je ten drn na Venušině pahorku trochu ,,jinak upravený,, , tak je to dobré. Ani výrazný knír pod nosem nemusí být. Ostatní, když se jedná o drobné zlaté chloupky, třeba na zádech nad zadečkem, na nohách, na rukách mi vůbec nevadí. Vlastně, nikde mi nevadí. Když překáží, tak se trochu odhrnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.