Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Můžete mi někdo poradit, která cestovka nabízí dobrou dovolenou u moře s dětmi (máme tři- 18 měsíců, 5 let a 7 let).
Byli jsme s tou nejmladší v Tunisu, má atopický ekzém a prý moře pomáhá ,ale nebyli jsme moc spokojeni-4*hotel nic moc a pláž byla špinavá o moři ani nemluvím. (pláž samý trus od koní a velbloudů a moře samá řasa a kdejaký bordel, pořád velké vlny-černý prapor) takže jsme v moři skoro nebyli. Za 15 dnů jen čtyřikrát.Chtěli jsme jet ještě všichni. ale někam kde je opravdu čisté moře a pláž vhodná pro děti a za rozumnou cenu. (Tunis byl docela drahý). Máte někdo tip na cestovku a místo kam jet?
Moc děkuju.
Čistá pláž a moře za rozumnou ceu? Otázkou je co to je rozumná cena. Navíc s dětmi by to chtělo hotel poblíž pláže, že? To je velký problém, vím to sám, máme dvě děti. Co se týče čistoty doporučuji Řecko, je dražší ale vyplatí se. Letos jedeme opět na Krétu, hotel na pláži, moře čisté, písečná pláž, ale na cenu se radši ani neptejte Ale musím se přiznat je to All inclusive
Takže za mně doporučuji Řecko
Do zemi jako je Tunis a Egypt nikdy, nemám rád muslimy, špína, žebráci, člověk se nemůže toulat kde chce apod.
S dětmi jsme byli na Krétě, v Tunisku , na Mallorce a v Chorvatsku a u toho jsme už zůstali každoročně pro spoustu výhod. A mimochodem - na atopické ekzémy zabral ten Jadran nejlíp, možná proto, že jsou tam oblázkové pláže. Ty písečné pláže ekzémy často dráždí. Moře krásné, je to blízko (relativně), krásná příroda, milí lidé, myslím, že si tam každý najde své, ať už rušné promenády nebo klidná místa k odpočinku.
Tunisko bylo z toho všeho nejhorší, zažili jsme tam to, co vy plus ještě průjem z hotelové stravy a spousty medúz v moři a ty černý řasy fakt hnus, trávili jsme většinu pobytu u hotelového bazénu.
s dětmi. Levně? Pokud to má být dovolená i pro dospělé, moc mi to nejde dohromady, nejlepší pro to věkové rozpětí vidím Řecko a volit All incl.
Levné to sice na první pohled není. Pro děti je ovšem celý den nějaký program, pití, jídlo, zmrzlina a nic z toho není také zadarmo (pokud tedy nevezete s sebou balení vitacitu-jak nahradit zmrzlinu a melouny nevím) večer program pro dospělé, kolem plno dětí, sice budou mluvit trochu jinou řečí, ale domluví se, dcera se po pár dnech kámošila s angličankou, rakušankami, každé dítě mlelo po svém a byly v pohodě a my taky. Pravda, tak desátým rokem (dětí) tohle končí, All incl je totiž dost nuda, raději jezdíme na polopenze.
Špína a další nedostatky. Od čeho máme internet, já si hotel vždy najdu, jednak na mapách zkontroluji vzdálenost od moře aby pak z jejich 100 metrů mezi stromy nebylo 1000 metrů po rušné silnici no a potom jsou na internetu recenze těch kdo tam již byli a pokud mi alespoň dva zdroje potvrdí že se jim tam v zásadě libilo tak teprve objednám.
Také doporučuji Řecko, konkrétně některý z řeckých ostrovů. To moře nemá chybu. Určitě bych jej upřednostnil před všemi těmi Egypty nebo Tuniskem. Bohužel to asi nebude tak zcela v souladu s vaším požadavkem na rozumnou cenu, protože tam bude určitě dráž - jak ubytování, tak i cen na místě. Otázka je, co si pod rozumnou cenou představujete.
Rozhodně nechci tady někoho prosazovat, ale nedá mi to nepodělit se s vámi o zážitek. Byli jsme ted v Italii, konkrétně Riccione, doprava luxusním busem po dálnicich, ubytování v kempu, t.z. velke stany nebo karavany, plná penze - dvě české kuchařky, česká jídla, točená piva nebo kofola, vyhrazené místo pro čechy, nové sprchy s teplou vodou, wc. Čistá pláž cca 100 m, písek, krásné moře, lehátka se platí. Delka pobytu 7 dni. A to vše za cenu od cca 4000 za osobu. Takže pokud vám nevadi cesta busem, tak se jedná o celkem luxusní dovolenou za velmi přijatelnou cenu. www.skalla.cz
Ahoj,
je mi lito, ze vam nevysla dovolena v Tunisu. Ja ziji na jiznim pobrezi Spanelska( Fuengirola) a pronajimame pokoje v radovem rodinnem domku. Jezdi k nam hlavne rodiny s detmi, u domu je bazen, tenisovy kurt, hriste na kosikovou, zahrada. Cely areal je obezdeny. Na plaz to mame asi 10 min pesky, more i plaz jsou ciste ( kazde rano prochazi uklidova ceta), ale voda je trochu chladnejsi. Deti jsou u nas vitany, mame vybavenou detskou hernu, piskoviste, moznost najmout "babicku" na hlidani v pripade, ze si chcete s manzelem vyjit nebo jenom odpocnout. Kocarek, detske sedacky ke stolu, nocnicky apod. jsou k dispozici take. Pokud Te ma nabidka zaujala, muzes mne kontaktovat na AnaRoque@centrum.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.