Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkusenosti s hypnoterapii

Od: juglans® odpovědí: 5 změna:

Mate nekdo zkusenosti?Podelte se prosim,rada bych se dozvedela cokoliv o hypnoze na vlastni kuzi.Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Hypnotizovat bych se nenechal, slyšel jsme, že to může člověka hodně poškodit, a to jak po fyzické, tak i psychické stránce...

hodnocení

Vsechno ma sve uskali,jde o to jak velke.

hodnocení

0x

Asi budete mít problém najít důvěryhodného lékaře. *hej*Když ho najdete, asi by to bylo nejschůdnějším řešením vašich problémů. Myslím si, že optimálnějším, než léky a sezení u odborníků. Byla jsem v hypnoze, když jsem byla velice mladá a byl to zážitek.

hodnocení

0x

Babička vyprávěla, jak někdy ve 20. letech minulého století navštívila se sestrou kouzelnické představení. Kouzelník si vybral její sestru na předvedení hypnózy. Uspal ji a dával jí nějaké otázky vhodné dávat a odpovídat na veřejném vystoupení. Probudil ji, poděkoval a sdělil, že přesně za tolik a tolik dní v tolik a tolik hodin si na něj ještě vzpomene. Nikdo tomu nevěřil, ale přece jen se rodina snažila v ten den tetiny myšlenky někam odvádět. V tu určitou hodinu se teta s někým bavila a jen tak mimochodem čmárala tužkou na papír. Načmárala kouzelníkovu tvář. Žádné jiné následky její zhypnotizování nemělo.

Možná je to divné, ale hypnózy u lékaře bych se v některých případech bála. Rozhodně bych si předem zjistila, kolik už měl pacientů. A zase přidám příklad z rodiny. V době, kdy se začínalo s laparoskopií, jsme se rozhodovali, jestli synovo rameno operovat šetrně laparoskopicky lékařem, pro kterého měl být syn třetím pacientem, nebo klasicky "starým machrem". Dali jsme přednost zkušenostem.

Zkrátka nesvěřit se nikomu, kdo by řekl, že na mně něco zkusí.

hodnocení

Bimbam-Ano,presne o tohle mi jde,abych nasla fakt zkuseneho a jeste budu rozmyslet.Jinak zajimavy pribeh,opravdu to umel ovladat.Diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]