Dobrý den, je mi 21 let a mam problem s matkou. Mam pritelkyni a smim u ni spat jednou za mesic. Pokud nekam jdeme s pritelkyni a koncime napriklad v jednu v noci, matka chce abych prespal doma a ne u ni. Snazim se ji domluvit, abych mohl byt u přítelkyně casteji-chtel jsem 2krat za mesic, ale domluva s ni neni. Rika, ze muzeme mit sex i pres den a dalsi argumenty jsou, abych se k ni odstehoval teda odstehoval a vzdy se pohadame. Proste nemuze udelat vstricny krok ku uspokojeni vsech.
Máte klasický problém mnoha mladých dospívajících mužů, jejichž matky se nedokážou smířit s tím, že jejich chlapec vyrostl a už není dítě. Trpělivě matce vysvětluje, že ji máte stejně stále rad, ale že u přítelkyně chcete spavat častěji. Vaše máma prostě žárlí...
Nepíšeš jestli pracuješ, studuješ, nebo jsi nezaměstnaný.
Jestli se nechceš nebo nemůžeš odstěhovat, tak jí přispívej na domácnost (i když je to matka tak už jsi dospělý), jelikož jsi dospělý tak můžeš spát kde chceš nepotřebuješ žádné povolení, max jí dej vědět ať nejsi pohřešovaný, máti si postupně zvykne. Jestli teda nejsou jiné problémy jako že se vracíš ožralý, nepracuješ nebo tak.
marko*
Studuju vejsku a tohle je mi porad predhazovano. Vejsku zvladam, ale pres školní rok tam smim spat jednou mesicne, abych nekaslal na skolu. Ja sam nejlip vim jak se mam ucit apod, ale spat muzu jednou mesicne, ale to, ze prijedu kazdy vikend od ni v noci, to nevadi, jde o to, ze pres noc jsem doma.
No problém nebude u vás, teda ne určitě jenom u vás. V 21. letech se hádat o to, kolikrát můžete spat mimo domov, mi přijde dost úsměvné. Máma nemá manžela? Je dost možné, že jestli nemá žádného chlapa, tak může skutečně žárlit na vaší přítelkyni. Na druhou stranu, pokud bydlíte u ní, je třeba respektovat její pravidla a dokud tam bydlíte, budete to muset překousnout.
a co když by přítelkyně spala u Vás? máminou podmínku neporušíte a všichni budou spokojeni...
doplněno 20.06.15 14:27:
proč? kolik že je přítelkyni?
marko*
To jaksi nepřipadá v uvahu
marko*
23, nevesli bysme se do bytu vsichni, ale hlavne kazda přítelkyne byla driv nebo pozdeji hned spatna podle nich doplněno 20.06.15 14:38: Vzdy jen posloucham, jaky jsem podpantoflach, ze holka rekne at tam spim a ja hned musim letet spat.. ovsem to spani chci samozrejme i ja a stejnym dilem a neni to o nocnich hratkach, jak si mama mysli, ale o tom zkoušet uz zit i jiny zivot
Problém máte oba. Vy jste "vořech", který si nechá všechno líbit, a Vaše matka to zneužívá.
Já mám syna 22 let, žiji s ním od jeho 2 let sama, a NIKDY by mě nenapadlo od jeho 18ti let mu mluvit do jeho milostných záležitostí. Respektuji ho. A on zase respektuje mě.
Už jste dost starý na to, aby jste si vymezil SVÉ podmínky... Prostě s matkou vůbec nediskutujte. Ve slušnosti, a s respektem k ní jí oznamte, že budete spát u přítelkyně. Když to řeknete slušně, pevně, a budete si za tím stát, určitě to přij me - anebo také ne, ale to není Váš problém! ... Ona totiž velmi cití Vaši nejistotu... Vždyť je to vidět i na tom, že jste zde položil otázku, že si vlastně nejste jistý, zda chyba je ve Vás nebo ve Vaší matce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.