Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Demonstrace proti imigrantům 11.7, 12.7

Od: petr® odpovědí: 12 změna:

Zdravím.

Nevíte, jestli se někde tento víkend (11.-12.7) nekoná nějaká demonstrace proti Islámu a imigrantům. Na internetu jsem nic nenašel, pouze jsem našel až další víkendy, ale tento nic.

Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, těžko říci, zda něco takového bude zrovna tento víkend. Asi si zatím odpočinete a tak naberete sílu na další akce. Má to ještě význam protestovat, když postoj vlády k tomuto problému je v podstatě stejný, jako postoj protestujících? Tedy, vláda snad neuvažuje tak, že otevře tu naši krásnou záhrádku všem a má jistý a jasný postoj k problému. Nebo jsou demonstrace vzkazem uprchlíkům?

No, nevím, zda to sledují a odradí je to v úmyslu navštívit ČR. Tak si dejte pauzu. Zdravím!

culdabulda1*

- no, ony ty naše protesty jsou nám asi tak platné, jako protesty zviřátek, jdoucích na jatka. Člověka, který "umí používat mozek" může snad těšit jenom vědomí, že může svobodně vyjádřit svůj názor, a to je tak asi vše, co může ! I ti,kteří tvořili dějiny byli ale nakonec dějinami smeteni.

hodnocení

Myslím si, že to význam má, ale musí nás být hodně. Když si tohle řekne většina, tak se asi opravdu nic nezmění. Prozatím rozhodli o přijetí 1500 uprchlíků na dva roky. A co potom? Pak 3000, pak 5000 pak 15000 atd. Toto není řešení, nemůžeme pomáhat donekonečna.

ben®

Dobrý den, již 19. 2. 2015 jsem zde vkládal (asi jako první) otázku, která se týkala migrantů a jak tento problém řešit. To bylo v době, kdy to ještě mnoho lidí nezajímalo, protože to nebyl problém náš. Potom, když už to došlo každému, že je to problém i náš, zde byly další otázky k tomuto problému. Přes všechny odpovědi a názory si nejsem stále jistý, že někdo zná dobré řešení.

Myslím řešení, které není radikální a populistické - těchto názorů je nejvíce, ale to nikam nevede. Takže, protest je legitimní, ale není to řešení - je to názor části obyvatel naší země. Zdravím!

buss

Řešení je, ať zůstanou doma a vyrábí, pěstují. Ale..., chce se jim? A nevrtá do nich USA.

pt®

Bene, jen si myslím, že řešení není na občanech, ale občané mohou dát najevo svůj názor, či postoj, řešit pak mají kompetentní...

ben®

Dobrý den, já nikomu nebráním, aby projevil (slušně) svůj názor. Pokud má někdo dojem, že tím svým projevem něco změní, tak ať klidně projevuje. Ale, ti kompetentní již ten názor znají a myslím, že mají v podstatě stejný, resp. nikdo z nich neříká, že se na migranty těšíme a budou zde vítáni. Zdravím!

pt®
hodnocení

0x

Narazila jsem na článek:

Plukovník Skácel, účastník armádních misí: Jsou to vetřelci, žádní uprchlíci! Je to invaze, kterou někdo řídí, aby nás zničil. Nedojímá mě, že se utopili - chelemendik.sk/...

Zvláštní mi přijde, že je těch uprlíků v krátkém čase hodně. Uprchlíci byli asi vždy a asi všude, ale nyní je jich, myslím, nějak moc najednou...

andri*
hodnocení

0x
Na Facebook navštivte stranky Tomio Okamury.Tyka se to EU a prave demonstrace i na toto tema probehnou v Praze uz tuto sobotu.

lugel
hodnocení

0x

Chodit na takovéto demonstrace, ať už přijde 1.000 lidí nebo 1.000.000 lidí, je zbytečné, nic se nezmění, maximálně vás poženou těžkooděnci, když se velká skupina lidí fakt naštve. Jediným řešením je svrhnout vládu ručně, vyhodit ty vládnoucí zmetky pěkně do nějaké práce zametání ulic a udělat vládu, která bude ověřená a nepodplatitelná, a hlavně neovládaná EU a dalšími - což by asi přineslo okupaci USA či jiné "sankce" :)

Nemáme šanci změnit ČR nebo Evropu, jedině radikálně (samozřejmě s rozumem a lidsky), což většina lidí odsuzuje, takže si sama sere do hnízda.

Čest demokracii.

lidus*
hodnocení

0x

Naše vláda za každého imigranta kterého příjme dostane cca 6000 euro, vzhledem k tomu, že jich má být až 30 000! jsou to pěkné peníze o které se vrchnost podělí. Promiňte ale my obyčejní občané jsme tu hovno v trávě, DEMONSTRACE NIC NEZMĚNÍ, dovolí vám ji pouze tak jak sami chtějí, pokud za komunistů bylo na každé nepovolené akci 20% účastníků nasazení policisté v civilu je dnes % 50, přesně jako 17. listopadu vás dovedou tam kam mají nařízeno, nechají vás vykřičet hesla a alou domů. Nebojte se, jste důkladně monitorován zrovna tak jako každý jiný co si dovolí vystrčit růžky. Bylo to tak, je to tak a vždycky to tak bude. Pokud bych napsala co by se mělo udělat, zpronevěřila bych se nejen pravidlům této poradny a vzhledem k tomu, že nevystrkuju příliš nos ze své nory, dokud mě nebo moji rodinu nebudou ohrožovat, nehodlám dělat NIC, bylo by to jen tlachání u piva. Kde se konají demonstrace netuším a na žádnou se nechystám. L

repkin*
hodnocení

0x

V první řadě by si měli lidi ujasnit proti čemu a proč vlastně demonstrují. Občas ty názory nechápu a kvalitní argumenty do diskuse má jeden člověk ze sta, zbytek jsou pravicoví zoufalci a pár ňoumů co bečí jako ovce podle toho na jakou stranu jde vítr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]