Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kašel a bolest plic

Od: ko123 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám takový problém s kašlem. Už je to skoro 7 dní, co mě v kuse trápí kašel a bolest plic. Dá se říct, že je to suchý kašel, jako bych musel vykašlat hleny ale nic tam nemám, a když kašlu, tak mě hodně bolí plíce. Je to 7 dní a přes den mě to skoro vůbec netrápí. Hlavně večer, co pořád kašlu a nejvíc před spaním, když nemůžu kvůli tomu ani spát. Je mi 20 let a takový problém jsem nikdy neměl, nevím čím by to mohlo být.

Věděl by tady někdo, jestli je to vážné a je na to nějaký lék? Děkuji za odpovědi.

doplněno 19.06.15 23:22:

Ještě bych dodal, že nekouřím a nikdy jsem nekouřil, takže tím to být nemůže.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jupoecom
hodnocení

0x

Nekuřte a počkejte, až to přestane. Pokud budte mít teplotu, jděte k lékaři.

vklus
hodnocení

0x

Léků jsou 4 zadky. Zkusil třeba zajít do lékárny a říct si o něco na kašel? Oni maji taky občas i nějaké lékařské vzdělání a mně když naposledy trápil kašel pomohlo to co mi vybrali. A nebo lékař. Doma ti jaksi vážně nikdo nepomůže budeš muset zvednout pozadí

albatros498022*
hodnocení

0x

Léky na tohle jsou, ale při téhle době trvání to chce navštívit lékaře, tohle není jej tak snadné posuzovat tzv od stolu.

hodnocení

0x

Napadlo vás zastavit se v lékárně, předvést lékárnici suchý kašel, vylíčit kdy a jak? Ona vám nabídne a poradí, když už nechcete k lékaři. Napsala bych vám konkrétní lék, je v pastilkách a v sirupu na uvolnění a zředění hlenů. Zaboha si ale nemohu vzpomenout. Jen mohu říci, že všechny tyhle léky fungují. Vím to, protože vnuci brali něco jiného se stejným úspěchem. *hej* Zajděte do lékárny a za cca 100 kč najdete pomoc.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. A nejste na něco alergický? Mně by to spíš ukazovalo na projev alergie, nyní kdeco kvete...tedy pokud nejste nachlazeny. Navštivte určité lékaře.

doplněno 20.06.15 13:45:

Podle mě kašel u vás může souviset s alergií, doposud jste třeba trpěl na rýmu, no a nyní z toho máte kašel... Akorát ten kašel je zakernejsi v tom, že to už může být náběh na astma. Určitě se poradte s lékařem, já jím nejsem.

ko123
hodnocení

Alergický jsem vždy v květnu - červnu na pili a prach, má to s tím nějakou spojitost, když rýma na mě teď moc nejde?

ujendys*
20.06.15 14:28
hodnocení

0x

nehul

kiki*
hodnocení

0x

Taky jsem dlouho měla kašel a bolelo mě kousek nad pasem na levé straně kde končí plíce šla jsem na vyšetření plic a zjistili mi z rentgenu i krve zápal plic takže nejlepší jít na vyšetření s tím si není radno zahrávat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]