Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat na oslavě 15. narozenin?

Od: annna* odpovědí: 7 změna:

Ahoj budu dělat oslavu narozenin. Bude mi 15. Oslava se bude konat doma a na oslavě budou pouze holky. Nenapadá mě žádný program pro 15.leté dívky. Poradíte mi prosím nějaké hry atd.Předem vám moc děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

parama
hodnocení

0x

Dívat se na filmy, povídat si (drbat), poslouchat písničky.. Já si myslím, že každá něco vymyslíe. Ale kdyby tam byli kluci, určitě by to bylo zábavnější ;)

uska*
hodnocení

0x

Pozvi určitě i chlapce a zábava půjde sama. Zabavit pouze babinec je nad lidské síly. Nakonec se pomluvíte, rozhádáte a stojí ti to za to? Toto je léta prověřená praxe, tak pouvažuj.

doplněno 03.08.15 15:02:

edo - podle sebe soudím tebe nebo tak nějak se to říkalo, že jo?

eda*
Pokud pozve i chlapce, tak co z oslavy asi bude - pěknej mrdník...

hodnocení

0x

15? - to tak pozvat do kina a na kornout zmrzky..

člověče nezlob se, i jiné deskové hry...

Budu asi jeden z mrzoutů, ale oslava 15tin... co cheš oslavovat? Že už budeš za chvilku stará baba?

hahanaj*
hodnocení

0x

Nic neplánuj ...prostě se sejdete a popovídáte co jste za dobu prázdnin prožily a můžete se jít projít třeba na zmrzlinu ., nějaké odvěžující pití ... neviděla bych v tom žádný problém -určitě se zábava rozproudí sama.

mp*
hodnocení

0x

Tak to jste zase sto let za opicema. Co si pamatuju, tak v patnácti jsem měl největší zájem zatancovat si s holkou ploužáka, pak jsme hráli flašku, a učili jsme se francouzáky.

remisak*
hodnocení

0x
Pozvat všechny kluky z okolí a hrát flašku, zábava na hodně dlouho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]