Nejste přihlášen/a.
je to asi v angličtině a potřebuju to přeložit na pc jsem zadal překladač ale nevim proč nepřeložilo to jde o slovo MASS STORAGE a PICTBRIDGE
aha já si totiž koupil autokameru připojil jsem jí k pc a v menu mi to právě píše bud mass storage,pictbridge nebo pc camera v návodu jsem četl žejakmile je napájení kamery automaticky se zapne ale to musí být asi v autě a né na pc jde o kameru Gembird není u toho bohužel český návod
PICTBRIDGE (vytvořeno ze slov picture a bridge) je speciální název pro přenos fotografií z fotoapúarátu přímo do tiskárny bez použítí PC, Tiskárna to musí podporovat, například inkoustové tiskárny Canon to dnes podporují snad úplně všechny (je to totiž výmysl firmy Canon)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.