Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Růst hub

Od: mikin12* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, příští víkend(6.10. 2012) chceme jít na houby do bocanovic, byly jsme tam před 2týdny a nic jsme nenašli, myslíte že budou růst v bocanovicích nebo kde v beskydech najít plno hub?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Letošní počasí houbám nepřeje. V Beskydech jsem sice nikdy nebyla /škoda :(/, ale mám známé takřka po celé republice a všude tvrdí totéž. Málo srážek a už chladné noci - to houbám neprospívá.

Přijela kamarádka z města na návštěvu i se svou labradorkou a hned, že půjdeme na houby. Nenašly jsme skoro nic, nestálo to za řeč. Navíc kamarádka odmítá holubinky, růžovky apod. a tím se tedy úlovek ještě více zmenšil. Myslím, že letos si už pořádně nezahoubaříme. Je to škoda, jsem také velký houbař. Jaga.

sebod*

Jaguško. HK - rostou *ua*. A to jsem s vnučkou vlezla do lesa, který vůbec neznám. Polohřiby, hřiby, másláci, bedly. Bezva výlet, hlavně když jsme vylezly z lesa a já jen tak odhadovala, kde asi máme auto *ee*. Ale našly jsme se *smich*. Jen mě ta malá dostala, když mi řekla, že se mnou bude chodit jen když budu sebou mít navigaci *zed*. Ona nechápe, že my se řídíme podle hvězd, viď? *smich*

polinek*

babajaga ,,mi vyrostly na zahradě pod modřínem Klouzky ,,,,ale měli jsme chatu v Beskydech a hub bylo dost. Na Krásné...Každý rok je jiný ..

nutt*
hodnocení

0x
Zdravim,
u nas na Plzensku nosime plne kosiky. Ale hribku jen par spise same podhribky ale rost tu rostou. Jak je to v Beskydech bohuzel take nevim. Az budu doma hodim fotku jako dukaz. :)
.
Hezky den NutT
doplněno 02.10.12 21:42:

foto

Růst hub

hodnocení

0x

V pátek 28.10. jsme byli ve Vidči a na Valašské Bystřici.Pár pěkných praváků,pár bedel,hromadu malých klouzků a pýchavky ani nepočítám.Není to žádný zázrak,ale já jsem byl nadšený,protože to byl teprve první letošní úlovek.Jinak je to strašlivá bída.

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

V pátek jsme našli asi půl menšího košíku (babky, pár suchohřibů) - okolí Šternberka u Olomouce. V lese bylo nádherně, tak nám ani ten malý houbařský úlovek nevadil. Byla dobrá polévka. Vidím to ale nadějně. V noci pršelo a je poměrně teplo. Snad konečně porostou.*hej*

hodnocení

0x

podívejte se na nahouby.cz/... tam si člověk může vybrat podle krajů a přečíst si postřehy a zkušenosti a i o ůlovcích v jednotlivých místech.

Pro Vás stačí kliknout na mapě na MSK... ostatní si zvolí svůj kraj...

na Slovensku obdobně - nahuby.sk/... tam si na mapě vybíráte také lokalitu, ale podle okresů, je to podrobnější a přehlednější, než podle krajů...

doplněno 03.10.12 05:49:

přehmátl jsem se v těch ůlovcích, opravuji na úlovky...

hodnocení

0x

Milí rádci, ty Vaše příspěvky a fotky by měl admin mazat. *smich* Jsem z toho jen tiše smutná a tajně závidím. *plac*

U nás na Pardubicku opravdu NIC. A to mám svá "zaručená" místa a i ta jsou prázdná. Vyzvídala jsem na jednom zasloužilém houbařovi ze sousední vsi a ani on nemluvil jinak.

Škoda, nedá se nic dělat. Snad příští rok se to u nás vylepší. /to si říkám každoročně/*smich*

Přesto vám přeji pěkné úlovky. Já se odškodním jindy. /tedy možná/ Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]