Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, příští víkend(6.10. 2012) chceme jít na houby do bocanovic, byly jsme tam před 2týdny a nic jsme nenašli, myslíte že budou růst v bocanovicích nebo kde v beskydech najít plno hub?
Letošní počasí houbám nepřeje. V Beskydech jsem sice nikdy nebyla /škoda /, ale mám známé takřka po celé republice a všude tvrdí totéž. Málo srážek a už chladné noci - to houbám neprospívá.
Přijela kamarádka z města na návštěvu i se svou labradorkou a hned, že půjdeme na houby. Nenašly jsme skoro nic, nestálo to za řeč. Navíc kamarádka odmítá holubinky, růžovky apod. a tím se tedy úlovek ještě více zmenšil. Myslím, že letos si už pořádně nezahoubaříme. Je to škoda, jsem také velký houbař. Jaga.
Jaguško. HK - rostou . A to jsem s vnučkou vlezla do lesa, který vůbec neznám. Polohřiby, hřiby, másláci, bedly. Bezva výlet, hlavně když jsme vylezly z lesa a já jen tak odhadovala, kde asi máme auto
. Ale našly jsme se
. Jen mě ta malá dostala, když mi řekla, že se mnou bude chodit jen když budu sebou mít navigaci
. Ona nechápe, že my se řídíme podle hvězd, viď?
podívejte se na nahouby.cz/... tam si člověk může vybrat podle krajů a přečíst si postřehy a zkušenosti a i o ůlovcích v jednotlivých místech.
Pro Vás stačí kliknout na mapě na MSK... ostatní si zvolí svůj kraj...
na Slovensku obdobně - nahuby.sk/... tam si na mapě vybíráte také lokalitu, ale podle okresů, je to podrobnější a přehlednější, než podle krajů...
doplněno 03.10.12 05:49:přehmátl jsem se v těch ůlovcích, opravuji na úlovky...
Milí rádci, ty Vaše příspěvky a fotky by měl admin mazat. Jsem z toho jen tiše smutná a tajně závidím.
U nás na Pardubicku opravdu NIC. A to mám svá "zaručená" místa a i ta jsou prázdná. Vyzvídala jsem na jednom zasloužilém houbařovi ze sousední vsi a ani on nemluvil jinak.
Škoda, nedá se nic dělat. Snad příští rok se to u nás vylepší. /to si říkám každoročně/
Přesto vám přeji pěkné úlovky. Já se odškodním jindy. /tedy možná/ Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.