Nejste přihlášen/a.
zdravím volal mi pracovnik z t-mobile a rikal ze je akce kdyz zaplatim 250 korun dostanu 300 kč kredit a 5 lidem volani zdarma ale chce po mne rodne čislo aby pak kdyz pride faktura to dali mne a ja se porokazal rodnym cilsem ze sem to ja ale ja nevim jestli to mam dat nevim jestli to je opravdu pracovnik t-mobile a adresu a jmeno co mislite..?
Dobrý den, předem chci říct, že mislet tu neumí nikdo. Rodné číslo po vás chtěl jen kvůli prokázání věku, tj. že jste plnoletý a můžete tedy smlouvu sám za sebe podepsat. Pokud chcete k t-mobilu, objednejte si tarif přes jejich eshop, nebo navštivte značkovou prodejnu t-mobilu.
Jé, vy si mislíte, že tu nikdo nemislí?
Od telefonických nabídek, ať už jakkoli výhodných a překvapivých utíkám. Pracovníci T-mobile nevolají klientům, na to si sjednávají jiné firmy, které jsou finančně zainteresovány na prodeji, takže vnutí vše.
Obvykle nabídky, co zaplatíte a kolik navíc k tomu dostanete mají nějaký háček, napsaný miniaturním písmem kdesi dole. Takže podobným nabídkám odpovídám, že provolám třicet korun měsíčně a jejich zájem ochladne.
Pokud pocítím nutnost tarif změnit, určitě bych zašel do značkové prodejny a nechal si všechna pro a proti vysvětlit. Protože jinak najednou zjistíte, že platíte za něco, co nechcete, nevyužijete a nelze to vypovědět.
Pracovník T-Mobilu to s největší pravděpodobností nebude, bude to nejspíše nějaký dealer.
Rodné číslo chce proto, aby kurýr, který Vám smlouvu přiveze ověřil Vaši identitu.
Musíte ale vědět, že po dobu trvání smlouvy budete na pravidelné dobíjení mít.
Smlouva zrušit jde, ale budete muset doplatit částku, která byla předmětem plnění.
Takže při zrušení po 12 měsících po Vás budou požadovat jen tak za nic 3000,- Kč. . .
Tohle je největší nagativum těchto nabídek.
Asi tak. . .
T-mobile si na aktivní prodej najímá dealerské společnosti. Proto podle mne není pravděpodobné, že by Vám volal pracovník T-mobile. Prodejní společnosti mají jediný zájem - prodat. Bohužel často ne příliš korektním způsobem - prodejci klienta neinformují o všech podmínkách smlouvy ani jej neseznámí s obchodními podmínkami toho kterého operátora.
Chcete-li tarif od T-mobile, doporučuji zajít na jeho prodejnu. Smlouvu po telefonu uzavíráte minimálně na jeden rok, takže pokud by Vám něco v podmínkách společnosti vadilo, musel byste vydržet do konce úvazku, nebo doplatit zbytek měsíčních paušálů. I tak ale bývá obtížné se ze závazku na dobu určitou vyvázat. (Já dávám přednost smlouvám na dobu neurčitou.)
Když sem po tom volajícím co mi totéž nabízel chtěl aby mi poslal nějaký informace mejlem tak mi řekl že nemůže a to mluví samo za sebe.
kopi - pokud máte zájem o t-mobile, tak vám nenabízí nejlepší možnost. CHtějte po nich za 250,-Kš/měs tarif přátelé 500, kde máte kredit 500 a 5ti lidem volání zdarma. je to, ale závazek na dva roky. Co vám nabízí je jenom sleva 50, Kč. Abyste platil jen 250,- Kč, tak si musíte zrušit papírovou fakturu, budou jí zdarma posílat na e-mail a zablokovat internet v mobilu. Z RČ nemějte strach, kurýr vám domů doveze smlouvu, zkontroluje občanku, vy si smlouvu přečtete, podepíšete a vrátíte mu jednu kopii.
doplněno 02.10.12 14:09:Máte všichni pravdu, že cizím se osobná údaje nesdělují. Ale fígl je ten, že v kamené prodejně mě žádnou slevu nenabídli, ani na internetu žádná sleva nebyla. Až jsem zavolala na info linku a tam jsme dostala 50% slevu na tarif. Tam jsem v klídku sdělila osobní údaje, kurýr přijel se smlouvu a vše šlape jak má být.
Jak bylo napsáno, půjde o nějakého dealera. Pokud mi někdo podobný volám, odpovídám, že děkuji za informace o tom, že jsou aktuální akční nabídky a že se podívám na internetové stránky a případně si tarif změním. Prostřednictvím příchozího hovoru od neznámého a nedohledatelného člověka žádná osobní data nesděluji a žádné změny nedělám, ani to nikomu jinému nedoporučuji!
doplněno 02.10.12 14:13:Usko, ano, pokud Vy voláte na infolinku, máte alespoň určitou jistotu, že mluvíte s operátorem. V případě PŘÍCHOZÍHO hovoru nemáte jistotu žádnou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.