Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

RE:Nevim jak?

Od: romik* odpovědí: 6 změna:

Mam problem ani nevim jak na to co vlastne psat ale potřebuji pomoc. Už nemam sily pro život nevim jak dal asi brzy pudu tam kam jse to přeje R.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miro*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ahoj

Schválně ,jestli jsi na tom hůř než já .Mám problémy rodinné ,takové ,že je to na mašli .Napiš o co jde a tady jsou chápaví lidé ,určitě někdo poradí ,nebo aspoň pochopí ,nebo potěší .Jestli to bude stačit ,nevím ,ale je lepší a to vím a mluvím za sebe ,to ze sebe dostat .

Ahoj Miro

pepa*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Kdyby jsi věděl mé problémy tak to bys koukal

ukulele*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ahoj, každý máme své problémy a je velice obtížné se vžít do problémů ostatních. Ale dá se pomoci, radou, nebo třeba šancí, či nabídkou čehokoli. Rozepiš se a určitě Ti poradíme, čekám na Tvé řádky...

Mě třeba trápilo, že jsem nemohl najít pro mne vhodnou práci, no a najednou se mi začalo dařit a tím pádem mám jednu starost z krku, teď ještě vyřešit dalších asi sto podobných problémů a budu v pohodě...

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

ROMIK Jak ti mužem pomoci když nevíme o co jde. Ja jsem už byla pomalu jednou nohou v hrobě ale, musela jsem bojovat já mužu napsat knihu o mém životě.*plac* nesmiš se všemu podavat ještě jsou hodní lidi na světě keří ti podaji pomocnou ruku.Vzít si život to dokaže každý jsili mladý prosím tě bojuj vždy se najde skulinka a je tu pomoc.Nevíme co se ti stalo tak jak ti mužem pomoci napiš o co jde jsou tu dobří lidé pomužou ti překonat jak se stoho dostat.SO

miljan*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Rád bych ti poradil, ale ostatní by se na mě vrhli jak slepice na flus a kritizovali můj příspěvek, jak se již několikrát stalo. Místo toho, aby se drželi tematu a poradili sami, tak hodnotí radu druhých. To se potom dívám, jestli nemám kabelu na zádech, připadám si jako školák.
Vydržať.

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Nikdy neni tak špatně,aby nemohlo bejt ještě hůř.

S timhle du životem a neni to furt jen samá sranda,ale když se koukám okolo,tak si řikám,že sem na tom celkem dobře.Došel sem k tomu,že každej předchozí problém byl proti tomu,kerej musim řešit po něm naprosto bezvýznamnej.To je holt život,a ať je jakejkoliv,stojí ho za to žít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]