Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operatoři v ČR

Od: fxb odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

Chtěl bych se zeptat, jaký kdo máte názor na o2 nebo t-mobile? který je podle vás lepší? Kolik má tak zákazníku o2 a t-mobile?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

skvelamamca*
hodnocení

0x

Ososbně jsem u O2, a jsem spokojena

hodnocení

0x

T-mobile (po vlastních zkušenostech) nebrat !.!.!.!.!

hodnocení

0x
Podle mě to vyjde nastejno. Někteří mají špatnou zkušenost s O2 a vychvaluji T-mobile a někteří to mají naopak. Stejně je to i s Vodafonem.

lucie*
hodnocení

0x

Jasně,že je to na stejno ty zkušenosti s operátory.Nikdy nejde vyhovět všem,takže vždy budou nespokojenci a příznivci,záleží co kdo hledá.Kdyby byl jeden lepší tak už dávno všichni přeběhli.Mám 15let T-mobil a pořád spokojenost a teď co mi T-mobil nabídl firemní tarif,tak neplatím v podstatě nic.

dagmar35*
hodnocení

0x

Já jsem u O2, a jsem spokojena :)

hodnocení

0x

Mám vodafone od r. 2004 (původně OSKAR), nemám důvod měnit.

repkin*
hodnocení

0x

Spíš by jste měl říct, co od operátora chcete? Budete si nabíjet nebo platit paušál? Budete volat a kam? Nebo jen psát? Chcete i internet? Stačí omezený, nebo používáte hodně a chcete neomezený? Já mám paušál T-mobilu, předtím jsem měl Hermod a předtím O2, naši mají Blesk mobil, kolegové v práci ČEZ a Vodafone. Chce si to ujasnit v první řadě co od toho chcete a kolik do toho chcete investovat, pak porovnat a zkoušet vyjednávat. Někde to jde a někde ne ...

hodnocení

0x

Je to prašť jak uhoď. Co se týká mobilních zákazníků, tak T-Mobile má cca 6 milionů, O2 něco přes 5 milionů.

mohajkova*
hodnocení

0x

Mam T-mobile ... a jsme spokojena

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]