Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, jaký kdo máte názor na o2 nebo t-mobile? který je podle vás lepší? Kolik má tak zákazníku o2 a t-mobile?
Jasně,že je to na stejno ty zkušenosti s operátory.Nikdy nejde vyhovět všem,takže vždy budou nespokojenci a příznivci,záleží co kdo hledá.Kdyby byl jeden lepší tak už dávno všichni přeběhli.Mám 15let T-mobil a pořád spokojenost a teď co mi T-mobil nabídl firemní tarif,tak neplatím v podstatě nic.
Spíš by jste měl říct, co od operátora chcete? Budete si nabíjet nebo platit paušál? Budete volat a kam? Nebo jen psát? Chcete i internet? Stačí omezený, nebo používáte hodně a chcete neomezený? Já mám paušál T-mobilu, předtím jsem měl Hermod a předtím O2, naši mají Blesk mobil, kolegové v práci ČEZ a Vodafone. Chce si to ujasnit v první řadě co od toho chcete a kolik do toho chcete investovat, pak porovnat a zkoušet vyjednávat. Někde to jde a někde ne ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.