Nejste přihlášen/a.
Ahoj- proč si všichni pěkní chlapi nechávají narůst vousy, takže vypadají všichni stejně a jejich "krásu" si můžete leda tak představovat ! Nic proti vousům, pokud je chlap ošklivej, tlustej, nudnej atd .. Ale pokud je hezkej? - proč?
doplněno 09.07.15 18:36:- na základě proběhlé diskuze bych měla opravit termín vousy na "plnovous" .
u mě je to lenost a fin. stránka. Levná holítka neholí a drahá jsou drahá. Zastřihnu, oholím krk a za 14 dnů repete a vyhovuje mi to.
V zimě není potřeba šála . Kamarád měl přítelkyni a ta vyžadovala, aby se vyholil celý. Stejně tak bych se optal já tazatelko, proč se ženám líbí takové nepřirozené věcí.
- to je jednoduché - mně se libí hezcí chlapi - a když se nechají zarůst, tak svou "jedinečnost" ztratí a vypadají jako každej jinej módní "trouba" s vousama. Vyholení muži se mi nelíbí, zde preferuji "chlupaté medvídky".
doplněno 09.07.15 16:40:suki-
strniště beru !
doplněno 09.07.15 16:53:pro vysvětlení - mám na mysli takové typy jako namátkou např. mladí Bartoška, A.Banderas, nebo Abrhám atd.. s vousama, resp. s plnovousem by mi přišli všichni stejní.
doplněno 09.07.15 17:11:uska -
- no, třeba bych pak změnila názor - ale teď už to bohužel nedoženu !
To je proto, aby se tak třeskutě nelíbili ženským a nemuseli je nepřetržitě odhánět .
Jo jo, taky jsem módní "trouba" s vousama. Akorát, že u mě ta "móda" trvá už nějakých 40 let . Tehdy jsem se musel holit 2x denně abych k něčemu vypadal. Jednoho dne mi to začalo jít na nervy a tak jsem se holit přestal. V současnosti to dvakrát měsíčně vezmu zastřihovačem na 6 mm a mám pokoj. Je to jen o zvyku. Dneska si mě už nikdo bez vousů neumí představit a asi bych bez nich okolí šokoval. A nepřijde mi, že bych byl stejný s ostatními vousáči
(i když vím, že mám někde v okolí dvojníka).
Usko - ani já se s vousatým (ani jiným) mužem nikdy nemiloval a rozhodně mi to nechybí
culda - tak Langmajera si vousatého představit neumím, ale jak říkám, je to jen o zvyku. Jak by se Vám líbil třeba Matuška bez vousů? Asi moc ne. A to jen proto, že jsme na jeho vzhled byli všichni zvyklí a vousy k němu prostě neodmyslitelně patřily. Bez nich by to zkrátka nebyl on. Stejně, jako ten Langmajer (nebo Bartoška) s vousy.
doplněno 10.07.15 21:18:Culda - že by fakt neměl plnovous ?
magdon -
upřímně - k otázce mne vyprovokovala zmínka o Langmajerovi, který přijel do Varů z plnovousem - vždycky se mi líbil, ale s plnovousem pro mne poněkud ztratil charisma.
Ovšem - posuzuju to jenom z pohledu diváka, který má na pěkné muže poněkud sobecká měřítka. V osobním styku je to samozřejmě něco jiného - kdyby mne např. "chtěl" takový Langmajer - tak bych se (v příslušném věku) "tetelila nadšením", vousy, nevousy.
doplněno 09.07.15 18:23:eulalie -
leda tak, v reálu jsem ještě i teď klidnější, když to mému "drahému" tak nesluší a "holky" po něm tak moc nekoukají !
doplněno 09.07.15 18:26:- magdon -
no, s tím Matuškou jste "uhodil hřebíček na hlavičku", jak se říká ! - leda bych se uchýlila k přísloví že výjimka potvrzuje pravidlo !
doplněno 10.07.15 21:08:magdon
- ten Matuška - beru zpět - žádná výjimka ! - to nebyl typ "krásného dragouna" - ale spíš piráta - a navíc neměl plnovous !
Dobrý den, řekl bych, že podstatnou roli v tom hraje úbytek sexuální aktivity, resp. jejich partnerka už na to není, nevyžaduje stále oholenou tvář, tak už na to kašlou. Myslím tím muže, kteří se celý život pravidelně holili a vousy pustí až po padesátce. Zdravím!
magdon -
musela jsem si trochu "progooglovat" paměť - asi jsem měla na mysli Waldu mladého (jak jsem ho znala ještě v tanečních) - s plnovousem se mi už pak nelíbil ! - a když už jsem u těch vzpomínek - např. i Josefu Lauferovi by plnovous uškodil - pěknej chlap i jako starej.
doplněno 10.07.15 21:49:- oni ti pěkní chlapi mají takové "krásné tlamičky" - takže je přímo hřích je skrýt pod plnovousem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.