Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu použít tento alkohol

Od: evulka* odpovědí: 5 změna:

Koupila jsem si whiskey Jack Daniels. Má kolek, na kterém je č. 701112G1BD. Co to číslo znamená? Kde si mám ověřit, zda je whiskey v pořádku?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Dobrý den, a kdy jste si tu whisku koupila? Před, nebo po prohibici?

mowla*
hodnocení

0x

Na kolek nehleď - koukni na etiketu - viz popis...

daniell*
hodnocení

0x

Je si jste to koupila po prohibici tak píjte jako o závod jestli před tak to zahodte já taky vyházel alkohol koupený těsně před prohibicí ;) přece jen radši vyhodit 200-300 Kč než nevidět při nejlepším teda nevidět ;)

buss
hodnocení

0x

Použít se jistě dá, při nejhorším na odmašťování, do ostřikovače, na okna, darovat nepříteli..., někde by tam mělo být datum.

borax*
hodnocení

0x

Tak Jacka klidně vypijte. To je zaprvé import a za druhé tak drahý alkohol by nikdo nepančoval. Neoplatilo by se to. Já tak koupila Tulamorku a v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]