Nejste přihlášen/a.
Zdravím, Od začátku roku jsem držel dietu a shodil jsem 7 kg na 72 kg. Je mi 16 a měřím 188 cm. Takovou tu přísnější dietu jsem držel 2 měsíce, a teď jsem na zmiňované váze. Má někdo zkušenost s tím, že v pubertě jí co chce (to sladké, nezdravé, slané...) a nepřibere? Já teď po dietě snědl čtvrt pekáče moučníkového dortu a zajímá mě, co to se mnou udělá a jestli je pravda, co se říká. Nebo je to tak, že v pubertě můžete sníst co chcete, pokud vydáte energii (což já vydám). Má s tím někdo zkušenost?názory?
Ano, To teď slýchám poměrně často, nehraje roli taky věk? úplně jsem změnil jídelníček kvůli cyklistice pro budování svalstva a tady je výsledek. Já sám vím, že bych pár kil potřeboval nabrat ale jsem právě u mé otázky, Jestli přibrání pro mě může být problémové podle toho "mýtu" o, kterém jsem psal. A Co si o přibírání/nepřibírání myslíte vy?
doplněno 09.07.15 16:06:Samozřejmě přibírání/nepřibírání v pubertě.
Tak, i věkem to může být, taky jsem mohl sníst co jsem chtěl a nepřibral jsem ani kilo ikdyž bych si to přál, padly 22. narozeniny a už člověk začal přemýšlet zda si dá to či ono
Je mi taky 16, měřím 172 a važím 71 KG (nejsem tlustý - posiluji), ja si myslím, že by jsi měl opravdu přibrat...Vážís opravdu málo. Jinak ve stravě mám opravdu hodně protienů, ale když mám chuť na něco nezdravého, tak si to dám. Myslím, že všichni ve stejném věku v mém okolí tu stravu vůbec nehrotí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.