Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sakra najít holku?

Od: jakell® odpovědí: 9 změna:

Zdravím.

Je mi 17 a šíleně mě štve že mám samé kamoše (a kámošky), ale žádnou tu slečnu :D. Jde o to, že na diskotéky nechodím, sportuju sám (nemám rád když mě někdo zpomaluje) , holku na ulici fakt nedokážu oslovit a do seznamky se opravdu registrovat nechci. Jsem zlíňák a mít holku mimo město by mě stálo moc času, protože škola (a tam jich moc za to nestojí nebo jsou už zadané) :D.

Nevíte kde bych mohl nějákou holku hledat?

A ano vím že bych měl hledat nové koníčky :D

Díky za rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

A ano neumím psát :D

Předmět otázky je: Kde najít holku. pro ty co nejsou sherloci :D

polander

Máš plno kámošů a kámošek, tak si nějakou vyber. Jinak hledat moc nemusíš, stačí být otevřený a nenamyšlený a hledat spíš povahu, když píšeš, že ve škole "to nestojí za to". Samozřejmě, že někoho prostě musí holka vizuálně přitahovat aby k ní něco cítil, ale myslím, že tak těžké to být nemusí... Vsadím se že máš kolem sebe hodně na výběr, jen to nevíš.

Nadpis opraven.

dylin
hodnocení

0x

Tohle téma řeší i o dost starší chlapi (a ženské) než ty :D a žádná univerzální rada neexistuje :D nakonec ji potkáš až žádnou nebudeš hledat

vklus
hodnocení

0x

V bordelu najdeš holek no jéje, ale musíš ještě chvilku počkat.

hodnocení

0x

Ale podle toho, co si napsal, víš, kde najít holku (oslovit na ulici, seznamka,...), ale ty nechceš tam hledat holky, tak to je pak těžké s tebou. Takhle ti nezbývá nic jiného než čekat, až ti nějaká spadne do klína.

ladinpraha*
hodnocení

0x
K cemu by ti byla? Jen by te zpomalovala a pripravovala o cas. Musel bys prehodnotit sve zajmy a vetsinu casu venovat ji.
Udelej to obracene. Prehodnot sve zajmy, vetsinu casu venuj aktivitam ve spolecnosti a ona si te nektera najde sama.

hodnocení

Dík všem za odpovědi, pomohly mi!

buss
hodnocení

0x

Samé negativa, tak co pak chceš? Dát ti inzerát? Panenka, panic v koutě se nenosí... trochu odvahy, nemusíš si ji hned brát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]