Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Je mi 17 a šíleně mě štve že mám samé kamoše (a kámošky), ale žádnou tu slečnu :D. Jde o to, že na diskotéky nechodím, sportuju sám (nemám rád když mě někdo zpomaluje) , holku na ulici fakt nedokážu oslovit a do seznamky se opravdu registrovat nechci. Jsem zlíňák a mít holku mimo město by mě stálo moc času, protože škola (a tam jich moc za to nestojí nebo jsou už zadané) :D.
Nevíte kde bych mohl nějákou holku hledat?
A ano vím že bych měl hledat nové koníčky :D
Díky za rady
Máš plno kámošů a kámošek, tak si nějakou vyber. Jinak hledat moc nemusíš, stačí být otevřený a nenamyšlený a hledat spíš povahu, když píšeš, že ve škole "to nestojí za to". Samozřejmě, že někoho prostě musí holka vizuálně přitahovat aby k ní něco cítil, ale myslím, že tak těžké to být nemusí... Vsadím se že máš kolem sebe hodně na výběr, jen to nevíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.