Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malá výška, dá se s tím něco dělat?

Od: losad odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

je mi 16 let a měřím 156cm, nezdá se Vám to málo?
Jsem nejmenší ze školy, všichni mí kamarádi jsou skoro o hlavu větší.

Sestra je větší skoro o půl metru.

Jak je možné, že já jsem takhle malý?
Dá se něco udělat proto, abych ještě vyrostl alespoň o 20cm?

Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Buď v klídku, roste se až cca do dvaceti, můžeš to ještě dohnat.

A jinak, znáš to, říká se "co je malé, to je hezké" :)

hodnocení

0x

V 16 letech už ne. Můžeš si pořídit boty na vysoké podrážce a nemít svou výšku jako mindrák, to doopravdy pomáhá.

Ano, je to docela málo, na kluka... ale já třeba vždycky chtěla kluka, u kterého mě po dlouhé líbačce nebude bolet za krkem ;) I když připouštím, že vyšší holce by to mohlo vadit, obecně koukají holky na jiné kvality. A malých je plno ;)

hodnocení

0x

Můžete nosit velký kloubouk, ale lepší bude se s tím smířit. Nikdo není dokonalý, hlavně si tím nenechte udělat komplex. Ve svém okolí mám pár známých, kteří jsou malého vzrůstu a mají z toho komplex. Na jejich charakterových vlastnostech to pak jde dost poznat.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Losíku, nehroť situaci ani stav. Já jsem dosáhl svých 178 cm už ve 14ti letech a jak jsem po dalších 3 letech byl překvapený, když jsem v tramvaji potkal své podskříňové kluky spolužáky. Byli vytáhlí a vyšší než já. Jakých výšek dosáhlo tvé pokrevní příbuzenstvo? Tatík, děda, mamka a babičky. I ti starší. Prý pomáhá baštit ryby. Podívej se na seveřany. A nebo se tím netrap. Nějak to dopadne. Držím palce. Ahoj.

72mona3*
hodnocení

0x

Dcera kolegyně zase rostla příliš.Bolestí ani nemohla spát. U doktorky proběhlo měření kostí, podle kterého se určila předpokládaná konečná výška. Poptej se u obvoďáka, co ti na to řekne. Vím, že existují i růstové hormony. Takže ptát se, ale odborníků. Mona

ko123
hodnocení

0x

Výška je různá. Někdy je taky výška podle toho, jak vysoký byli tvoji rodiče. Nehroť to, určitě ještě vyrosteš. Jsou kluci co ještě kolem 16 rostou, ale i ve 20.

ho
hodnocení

0x

Nedá se dělat nic. Smiřte se s tím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]