Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
je mi 16 let a měřím 156cm, nezdá se Vám to málo?
Jsem nejmenší ze školy, všichni mí kamarádi jsou skoro o hlavu větší.
Sestra je větší skoro o půl metru.
Jak je možné, že já jsem takhle malý?
Dá se něco udělat proto, abych ještě vyrostl alespoň o 20cm?
Děkuji.
V 16 letech už ne. Můžeš si pořídit boty na vysoké podrážce a nemít svou výšku jako mindrák, to doopravdy pomáhá.
Ano, je to docela málo, na kluka... ale já třeba vždycky chtěla kluka, u kterého mě po dlouhé líbačce nebude bolet za krkem I když připouštím, že vyšší holce by to mohlo vadit, obecně koukají holky na jiné kvality. A malých je plno
Ahoj. Losíku, nehroť situaci ani stav. Já jsem dosáhl svých 178 cm už ve 14ti letech a jak jsem po dalších 3 letech byl překvapený, když jsem v tramvaji potkal své podskříňové kluky spolužáky. Byli vytáhlí a vyšší než já. Jakých výšek dosáhlo tvé pokrevní příbuzenstvo? Tatík, děda, mamka a babičky. I ti starší. Prý pomáhá baštit ryby. Podívej se na seveřany. A nebo se tím netrap. Nějak to dopadne. Držím palce. Ahoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.