Nejste přihlášen/a.
Snad to nebude braný jako reklama, ale mě by prostě zajímalo, jestli je legální, aby si Čech vsadil na loterie jako je Euromillions, MegaMillions nebo U.S.A. Powerball. Když si to zadám do internetu, tak mi vyjede jedna firma, která nabízí sázení na zahraniční loterie, ale proplácí potom výhry, nebo je to podvod? Jméno neuvedu, aby to nebyla reklama, ale píšou třeba toto:
"
Musím být rezidentem/občanem země konkrétní loterie?
Hrát může každý, ale logisticky musíte být v zemi, kde se koná losování a k zakoupení losu. Nicméně, ************** má kanceláře k zakoupení losů v Evropě, Velké Británii, v severní a jižní Americe a Austrálii, doplněno satelitními evropskými nákupními úřady, které umožňují nákup a výsledně vybrání cen.
Loterijní hráč na ********** se tak může zúčastnit loterijních losování i tehdy, jestliže nesídlí v domovské zemi konkrétní loterie.
Kde se nachází vaše kanceláře?
Máme řadu zaměstnanců rozmístněných po celém světě. Abyste mohli jednat s agentem v požadovaném jazyce, záleží na vaší pozici a časovém pásmu. Naše kontaktní adresa v Londýně slouží čistě pro korespondenci, aby bylo zajištěno fyzické přijetí pošty efektivním způsobem. Z bezpečnostních důvodů vám nejsme schopni poskytnou konkrétní místa našich call center, nicméně naše hlavní konceláře managementu jsou na Holandských Antilách a tým zpracování sídlí na Kypru.
Požadujete-li nějaké další informace, zašlete nám prosím email na ***********
Holandské Antili, existuje to vůbec?
Aby nedošlo k tomu, že by sice přijímali platby, ale větší výhry nepropláceli.
Z bezpečnostních důvodů vám nejsme schopni poskytnou konkrétní místa našich call center, nicméně naše hlavní konceláře managementu jsou na Holandských Antilách a tým zpracování sídlí na Kypru.
Tohle se mi líbí nejvíce.
Pokud chcete hrát evropské Euromiliony,jako nejjistější způsob vidím zajet si do Rakouska a tam podat tiket na delší období.Jeden sloupeček stojí 2 eura a nejvyšší výhra (5 čísel a 2 "hvězdičky") začíná vždy minimálně na 15 milionech euro.Je celkem 12 výherních pořadí a kromě dvou prvních to moc zajímavé není,výhry se šplhají nahoru jen nesměle.
Jestliže to máte blíž do Německa,můžete zkusit Eurojackpot,hraje se rovněž asi v 8-mi zemích,jackpot začíná tučím na 10 mil.eur a jeden sloupeček stojí tuším 2,25 eur.
Tak hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.