Nejste přihlášen/a.
Můj děda dostal předpis na lék Toxas, zašel do lékarny doplatek 470 korun tvrdých českých, poté odvolal další až si vybral jinou doplatek pouze 40 českých. Děda má výhodu v okolí 14 lékáren, diskuze, je to neviditelná ruka trhu podle Venouška předchůdce nájemce Hradu, neb ždímání pacientů dle nálady a rýbářské nátury, berou, berou.
@jethro: U kofoly je zveřejněná cena na regále, snadno získáte přehled, kde nakupovat. V lékárně žádný ceník doplatků nenajdete. Postojíte frontu, poptáte se na cenu a nevíte, zda to vedle nebude ještě horší. Lékárny by měly mít povinnost ty své doplatky zveřejňovat aspoň na Internetu.
Dobrý den, z Vašeho dotazu cítím jistý "mírný" nesouhlas s tímto stavem. Poučte dědu, že jako pacient může svého lékaře včas upozornit, že vyžaduje předepsání léku, který je bez doplatku. Zdravím!
Já si myslím, že štěkáte na nesprávný strom. Když mi doktor píše léky, hned se bráním, ať mi nedává ty nejdražší. Pravil "Aháá", nakouknul do počítače a napsal mi něco jiného. V lékárně je neměli, tak objednávali. Druhý den jsem pro ně šla a že doplatek 270 kč. Omluvila jsem se a zašla jsem si do vzdálenější lékárny, kde mám kartu a kam se mi nechtělo jít, která mi garantuje 50% slevu na doplatcích. Také museli objednávat a druhý den, když jsem je vyzvedávala, tak jsem zaplatila 110 kč. Tyto léky nejsou jediné, kdy lékař může napsat levnější, případně lékárník je nahradí jinými, se stejnýn účinkem, ale mnohem levnější. Ale je potřeba se všude bránit. Na lampárně, za dveřmi, na chodbě a na poradte.cz je zbytečné. Nikdo dědovi nepřidá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.