Nejste přihlášen/a.
Pěkné ráno, otázka je jasná - jak vznikla Vaše přezdívka? Oslovují Vás ldi akto v běžném životě? Jak jste k ní přišli? Moje vznikla jednoduše - je to mé Elfské jméno
Jako dítě jsem neměla pěknou: PRSKAVKA. Přišla jsem k ní díky tomu, že jsem nevyslovovala dobře sykavky. Po půlročních návštěvách pana logopeda a také proto, že jsem se uměla rvát jako kluk, přezdívka sama od sebe zmizela.
Na táboře, kam jsem jezdila dělat vedoucí 10 let, mi říkali ÚČA. Byli tam většinou mladší vedoucí, dosud studenti, no a já už byla starší, po studiích a tedy ÚČA.
A na Poradně? Ouvej - to byla úplná náhoda. Neuměla jsem se na Poradně dosud pohybovat a bouchla jsem tam první, co mi přišlo do hlavy. Dneska bych ráda změnila - ale nebudu marnivá a na co dělat zmatky? Nakonec, vzhledem k věku mi to pasuje, rozhodně líp, než třeba Pamela, Angelika nebo Nšo-Či. Co nadělám. Nakonec - Jaguška je přece docela pěkné jméno. Nemyslíte? Jaga.
V běžném životě o této mé přezdívce, kterou jsem si dala sama, nikdo neví. Kromě mého dědečka. A ten tvrdí, že to sedí na 100%.
Jaguško, my už jsme si zvykli, jinak si tě už ani neumíme představit je to krásný přezdívka.
krásná (asi jsem chtěl napsat nick a pak si to rozmyslel).
@babajaga a dlouho jsem přemýšlel nad touto přezdívkou,stále jsem si říkal Láďa a dál nebo někomu dal ale vůbec mě nenapadlo že je to obráceně,teď to vím. Nejideálnější jsou ty jednoduché.
Moje vznikla jednoduše jen to asi nikomu netrkne. Je to moje jméno jen je zkomolené tak jsem si říkal v dětství když jsem ještě neuměl pořádně mluvit,neuměl jsem R a Š. a číslo je rok narození
Zdravím, moji přezdívku Anzionka, používám jen tady na poradně a prakticky nikdo jiný kromě mě ji nezná. Vznikla úplně náhodou. Nevěděla jsem, co za nick. Mám na stole podložku s mapou Evropy. Zrovna jsem se dívala na Itálii, zemi, kde jsem byla minulý rok se školou. Byli jsme ubytováni v jednom městečku u moře jižně od Říma, které se jmenuje Anzio. Tak jsem to použila, jen jsem k tomu dala příponu -nka.
Kombinace křestního jména a příjmení, avatar jsem upravila ze své fotky.
doplněno 30.09.12 20:02:Ta fotka je schválně trochu "nečitelná", ale měla jsem dojem, že se z ní přesto pozná, že jsem žena (ovšem posuzovali to jenom lidé, kteří znají i původní fotku)...
IVZEZ, někteří chlapi si sem dávají fotku svých drahých a nejdražších poloviček, takže avatar opravdu není rozhodující na určení pohlaví rádce...
Ovšem já už jsem před nějakou dobou prozradila, že je to moje fotka...
doplněno 30.09.12 20:16:A myslím (doufám), že si tady navzájem nelžeme...
Já vím, už jsem zde na poradně také prozradil původ svého nicku i avataru, ale služebně mladší kolegové nevědí...
ivzez: my služebně starší si asi nemáme důvod lhát! A ty služebně mladší mějme trošku pod kontrolou...
Jak vznikla moje nevím, ale mám ji od 8 let. Na dědině mě tak říkají všichni a znalí i v práci. U nás na dědině máme vesměs všichni přezdívky ( i starší ročníky ) a oslovujeme se přezdívkami. V mládí jsem míval problémy u některých, kteří mají přezdívku jméno. Např. Milan má přezdívku Oldřich,... Když jsem šel k nim a otevřeli mě rodiče hned jsem vypálil, jestli je Oldřich doma. Čučeli na mě jak na magora a že tam žádný Oldřich nebydlí. Časem se s tím rodičové smířili a když šli kamoši k nám tak máti hned věděla kdo je Egon. Problém je někdy v tom, že někteří, kteří se nastěhovali později ani neví jak se skutečně jmenuju (jmenujeme)
moje přezdívka je po mém psovi , feně kterou jsem moc milovala a jí jsem dala jméno po spisovatelce Korině Hofmanové , právě jsem tehdy četla její autobiografií Bílá Masajka. Na mého psa to jméno sedlo , byla to chodská ovčanda , vážila 35 kg. Velmi milá , inteligentní a chytrá. Takže ted jsem na každém portálu Korina. Ahojky Korina
Dřív jsme s kamarádkou měly rády Finsko, tak jsem si říkala Kim Sonjanen. Pak jsem hledala nějaký nick na internet a "sáhla" jsem do češtiny - máme "jakkoli", "kdokoli", "kdykoli", "cokoli" atd., ale žádné -koli pro počet. Takže jsem si vymyslela "koliko+koli". Teď občas ještě používám "kolikokolitka" (koli+kokolitka), protože studuji geologii (kokolitka je drobná řasa - vzniká z ní psací křída).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.