Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Imigranti... Evropská unie

Od: mizae odpovědí: 7 změna:

Zdravím... Nevím jestli to tak cítíte i Vy ale pro mě už jsme dávno v 3. světové válce... Jaktože se tu nakupilo tolik problému najednou, tohle se dlouhou dobu nestalo... viz. Islámský stát, problémy s Ruskem a imgranti ale chtěl bych se nejvíc vyjádřit k imgrantům, hodně se o tuto "věc" zajímám a jsem rád že Česko a i ostatní státy kvóty nepodporují... A už mě celkem začala štvát za evropská solidarita... Stejně všichni ti uprchlíci budou chtít jít na západ, takže kdyby jim Itálie umožnila vycestovat kam chtějí tak z toho budou mít problémy Německo a ostatní západní státy... Možná jste už dnes četli že Maďarsko odsouhlasilo výstavbu nějaké plotu proti nim protože Makedonie je bude bez problémů pouštět dál. Za co jsem rád a ode mě má Maďarsko jedno bezvýznamné +. Co mě spíš ale znepokojuje je to, co bude dál... Evropská unie je přece tak milosrdná že by nedovolilo nějaké uzavření hranic nebo sice přijímaní uprchlíků ale o hodně tvrdšími podnímkami, podobně jako to má třeba Austrálie, že když k ním někdo nelegálně přicestuje, tak ho ihned pošlou zpět a už se Austrálii nemůže ani přiblížit. Máme svých problémů dost, musíme vybírat víčka od pet lahev abychom mohli na léčbu nemocných, ale o ně se postaráme... Že jsem vůbec do nějaké EU vstupovali, teď se musíme řídit jejich pravidly, ano, já zcela chápu že nám to pomohlo ke konkurenceschopnosti a v ostatních věcech ale když nastane nějaká situace jako tato, tak musíme spoléhat na někoho jiného, ani vlastní armádu nemáme ! A na NATO se už v tom nejtěžším jako by bylo třeba útok Ruska, útok Islámského státu nemůže spoléhat... Těch pár stíhaček co máme nám vážně nepomůže... Ale až teď si to naše armáda začíná uvědomovat, nikdy prostě nemůžete vědět co se stane. Nevím, vyjádřete se k tomuto jak chcete, já jsem si napsal svoje. Je to dost obsáhlé téma, nejde naspát vše...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bercrout
hodnocení

0x
Tak hlavně česká vláda řve proti kvótam ale v Bruselu s nimi souhlasí což je váš neznalý názor. Valka je pro mě už od roku 1900.. budete se muset bohužel podřídit i přes váš odpor. Je to zhovadilé a je to práce trilaterální komise a jiných vládnoucích organizací. Všechny současné války jsou hra na blbe lidi kterých jsou miliony. Myslíte ze USA nemá rádo rusko a naopak? Haha..

junkers*
hodnocení

0x

Pro alláhovu slávu uříznou nám hlavu.

janplinto*
hodnocení

0x

Souhlasím s vámi. EU měla zůstat v limitech EHS a víc ani krok. Zatímco EHS byl vyloženě ekonomický pakt, EU je spolkem hlavně politickým. Direktivy do nejmenších detailů života občanů, fangličkářství, nařízená láska k cizincům. EU se samozřejmě rozpadne a všichni za to draze zaplatíme...doufejme, že jen brutálním poklesem životní úrovně. *nevi*

albatros498022*
hodnocení

0x

Důsledně chránit hranice EU a to i za cenu potápění lodí i s imigranty, hranice by měly být nedotknutelné stejně jako obydlí.

layborrr

Austrálie nepustí na pobřeží ani nohu a tady s tím je problém , potopit jednu plnou lod a oni si to příště rozmyslí sem připlout .

blk88
hodnocení

0x

dobrý den pane, plně s vámi souhlasím. můj názor je -uprchlíky do evropy nepouštět! ať si to dají dopořádku ty státy, kde mají problémy. přece to není naše starost, abychom někoho takhle podporovali.jestli eu příjme uprchlíky do evropy-budou z toho těžit teroristé a podnikat útoky proti evropě a využívat tyto uprchlíky.něco jiného je, když lidé žijící v jiné zemi a byli původní obyvatelé té určité země a mají nárok se vrátit domů. něco se šušká, že británie asi by chtěla vystoupit z eu. máte pravdu neměli jsme tam eu lézt. a tak se může dál diskutovat i o euru, které bychom měli příjmout-jsem proti! například vloni švýcaři si odsouhlasili, že žádné imigranty přijímat nebudou a tak to má být!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]