Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před třemi lety mi přišla nabídka centra pro rozvoj evropské turistiky EPPRIT s emailovou adresou: eurorest-hotels.com. Jako řádná adresa korespondenční je uvedena: 73961 Třinec 1, PO BO 170 a telefon:228880040.
Po zaregistrování jsem obdržela podle slibu opravdu šeky EUROREST a vykorespondovala jsem skvělou dovolenou ve Wayregu v "Schóberinghof" gasthaus pana Franze Reiningera v roce 2010.
Od té doby jsem čas od času šeky sice za 300 Kč přijala, ale nevyužila. Dne 27. 9. t.r. mi manžel oznámil, že má náhodou 3 dny volna, což je pro herce velmi nezvyklé, a tak jsem se rozhodla zajistit třídenní pobyt v Rakousku. Podle adresáře EPPRIT na internetu jsem obvolala několik míst, až jsem získala příslib ubytování na šeky EPPRIT v hotelu "ZUR WACHT" v Aigenu u Bad Ischlu. Protože Aigenů je více, dalaším telefonátem jsem se ujistila o přesné adrese a bylo mi řečeno, že se na nás těší. Stále jsem zdůrazňovala poukazy EPPRIT 2012.
Ráno jsme se vydali na cestu a po 450 km dorazili na místo. Zde následoval ŠOK! Nejenže telefonáty popřeli (jak bych asi přišla ke konkrétním informacím?), ale hlavně mi sdělili, že v systému EPPRIT již roky nefigurují a že internetová nabídka je FALEŠNÁ. Právě tak mi předem ozačili za FALEŠNOU nabídku u Mondsee a jiných.
Zděšení jsme nastoupil cestu zpět, takže manžel řídl celých 15 hodin ( ze zdravotních důvodů nesmím řídit)-
Prosím, jakým očansko právním řešením se mám domáhat 1) Okamžitého vymazání falešných nabídek z EPPRITU?
2) Finanční satisfakce za zbytečně projeté pohonné hmoty?
3) Řádné omluvy a objasnění situace? (Protože jsem byla minule naprosto spokojena, nejednalo se v žádném případě o naivitu.)
Děkuji za odpovědi.
Mgr. Hana Rumpíková
mail: krupkova.rumpikova@seznam. cz
Uvedu Vám zde výborný odkaz, kde se s touto problematikou setkávájí.
Je tam dokonce i rozepsán názor právníka, pokud vznikla nějaká škoda, jak se dá dále postupovat... Samozřejmě bude pro Vás těžké dokázat skutečnou škou, např. projeté pohonné hmoty, atd. Ale rozhodně se jedná o klamavou reklamu...
doplněno 29.09.12 14:17:Nejlepší bude podat trestní oznámení na Policii ČR.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.