Nejste přihlášen/a.
pouzivam vsechny krome exploreru, ale Firerox
doplněno 06.06.15 20:39:jestli i duvod proc Firefox... mam bezne cca 300 otevrenych panelu v 5ti oknech + spravce relaci a mam rad All-in-one bocni panel (plugin)
doplněno 06.06.15 20:41:nevim co mate za PC, ale me se otevira Firefox asi 1-2s (vcetne tech 300 panelu a 5ti oken, ktere se vzdy obnovuji pri otevirani ze zalohovane relace)
Opera
Za mě Opera 12.17, kterou dosud používám jako výchozí prohlížeč. Zvykl jsem si na ni a používám jejího poštovního klienta, takže přechod na jiný prohlížeč zatím nepřipadá v úvahu. Žel je to už poněkud obstarožní kus softwaru, tak doufám, že vývoj na prohlížeči Vivaldi brzy pokročí k finální verzi; pak bych asi přešel na něj, i když mi vadí, že je to jen vylepšený Chromajzl.
Jako druhý nejoblíbenější je to u mě Mozilla Firefox (v portable verzi).
Internet Explorer
I. Explorer; zdá se mi, že je nejmíň zaneřáďující, z Googlu furt něco vyskakovalo, až do úplné zástavy(!)
Opera
Dovolil bych si doplnit otázku – nejen který je to prohlížeč, ale také důvod, proč mu dáváme přednost.
Jak už jsem napsal – u své staré Opery jsem si zvykl na trochu jiného a především integrovaného poštovního klienta, taktéž na hodně funkcí v základní výbavě, funkcí, které ostatní prohlížeče se zpožděním kopírovali, často však ve formě zanášení základního prohlížeče zatěžujícími doplňky. Naprosto návykové je například myší "gesto" – klik vpravo+vlevo pro návrat o stránku zpět.
Mozzila Firefox
Už od začátku nesnáším Explorer ani nevím proč.
Vítězí u mě jednoznačně Mozzila, na druhým místě Opera (nevím kolikátka), a ještě používám Chromáka ale u něj se mi zničehonic otevírají stránky (aliexpres, big farma, new něco a podobně). Ještě mám nainstalovanej Maxthon ale ten používám minimálně. Včera tady někdo zmínil Vivaldi tak sem ho zkusil ale nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.