Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejoblíbenější internetový prohlížeč?

Od: anonym123* odpovědí: 18 změna:

Dobrý den, jaký je váš nejoblíbenější prohlížeč?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vklus
06.06.15 16:31
hodnocení

0x

chrome

joudic*
hodnocení

0x

pouzivam vsechny krome exploreru, ale Firerox

doplněno 06.06.15 20:39:

jestli i duvod proc Firefox... mam bezne cca 300 otevrenych panelu v 5ti oknech + spravce relaci a mam rad All-in-one bocni panel (plugin)

doplněno 06.06.15 20:41:

nevim co mate za PC, ale me se otevira Firefox asi 1-2s (vcetne tech 300 panelu a 5ti oken, ktere se vzdy obnovuji pri otevirani ze zalohovane relace)

mozila
hodnocení

0x

Proč mojí Mozile trvá půl hodiny než se zapne?

Opera

Nemáte tam tunu nainstalovaných doplňků?

hodnocení

0x

Opera

Za mě Opera 12.17, kterou dosud používám jako výchozí prohlížeč. Zvykl jsem si na ni a používám jejího poštovního klienta, takže přechod na jiný prohlížeč zatím nepřipadá v úvahu. Žel je to už poněkud obstarožní kus softwaru, tak doufám, že vývoj na prohlížeči Vivaldi brzy pokročí k finální verzi; pak bych asi přešel na něj, i když mi vadí, že je to jen vylepšený Chromajzl.

Jako druhý nejoblíbenější je to u mě Mozilla Firefox (v portable verzi).

hodnocení

0x

Opera

Opera potom jako druhý Google chrome

Opera

Která Opera? Ta stará, jako mám já, nebo poslední verze?

hodnocení

0x

Internet Explorer

I. Explorer; zdá se mi, že je nejmíň zaneřáďující, z Googlu furt něco vyskakovalo, až do úplné zástavy(!)

hodnocení

0x

Opera

Dovolil bych si doplnit otázku – nejen který je to prohlížeč, ale také důvod, proč mu dáváme přednost.

Jak už jsem napsal – u své staré Opery jsem si zvykl na trochu jiného a především integrovaného poštovního klienta, taktéž na hodně funkcí v základní výbavě, funkcí, které ostatní prohlížeče se zpožděním kopírovali, často však ve formě zanášení základního prohlížeče zatěžujícími doplňky. Naprosto návykové je například myší "gesto" – klik vpravo+vlevo pro návrat o stránku zpět.

hodnocení

0x

Opera

Operu snad poslední verzi, ale žel nerad musím i Mozilu nebo IE (ie poslední verze) tyto dva mám skrze TV v PC odposkytovatele internetu,žel v opeře nejede a nejede (TV-poskytovatel má udělaný na MF a IE)

hodnocení

0x

Opera

Opera.

hodnocení

0x

Opera

dlhé roky Opera

bagar*
hodnocení

0x

Určitě chrome. Mozilla se mi zapla až snad po 5 minutách, to stejné Opera. Explorer nepoužívám už jen z principu.

hodnocení

0x

Opera

Opera 12.17. Oproti ostatním prohlížečům chodí na 512 MB RAM překvapivě svižně ! Vyšší verze už to tak nezvládají.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Léta používám mozzilu, jenže v poslední době mě velmi iritují neustálé záseky a ukončování a tak půjdu ke googlu.

hodnocení

0x

Mozzila Firefox

Už od začátku nesnáším Explorer ani nevím proč.

Vítězí u mě jednoznačně Mozzila, na druhým místě Opera (nevím kolikátka), a ještě používám Chromáka ale u něj se mi zničehonic otevírají stránky (aliexpres, big farma, new něco a podobně). Ještě mám nainstalovanej Maxthon ale ten používám minimálně. Včera tady někdo zmínil Vivaldi tak sem ho zkusil ale nevím.

Opera

Vivaldi je zatím v testovací fázi a měl by, doufejme, časem být dostatečnou náhradou Öpery 12.17.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]