Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moc se mi líbí jeden kluk

Od: safi* odpovědí: 10 změna:

Ahoj všichni, moc se mi líbí jeden kluk a nevím jak mu to mám říct. Možná se mu ani nelíbím a chce mít někoho jiného. A tak se chci zeptat má nějaký smysl se mu s tím svěřovat?

Mám ještě jeden problém. Jiný kluk mě pořád otravuje a přemlouvá, abych s ním šla ven a začala chodit. Na každém kroku se přede mnou předvádí a já nevím jak mu mám říct, že o něj zájem nemám. A tak se na vás obracím s otázkou, jak bych se měla zachovat?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

holka*
hodnocení

0x

Ty seš koza, počkej až příjdeš do chvíle, kdy budeš kluka chtít a žádný nebude chtít tebe, pokud je k tobě kluk milý, tak co řešíš? Nebo patříš k těm, co jim záleží na tom, jak kluk vypadá a to, že je třeba za chvilku odhodí a najdou si jinou? No, pokud se ti kluk líví, zkus třeba úsměv, zamrkat, oční kontakt... popř mu prostě řekni Ahoj, nechceš zajít ven? když tak to na něj vybal, hlavu ti nikdo neutrhne... za pár let se na to zapomene a všichni se tomu zasmějou, nebo ti to třba vyjde... Kluk co tě chce,... třeba později zjistíš, že stál za to, ale pak bude mít jinou slečnu.

hodnocení

0x

Jedna varianta je, že se začneš před ním předvádět a budeš ho pořád otravovat a přemlouvat, jako tě obtěžuje ten druhý kluk...

Můžeš nám napsat věk? Ona ta informace je celkem zásadní...

doplněno 19.06.15 07:39:

Věk na randění by už možná byl... Holky jsou ale trochu vyspělejší (většinou-v tomto věku), takže nepočítej moc s romantikou... Můžeš za ním přijít (on tě za to nekousne, nemusíš se bát) a klidně ho pozvi sama na zmrzku. Můžeš se mu zmínit, že se ti chce na kino a nemáš s kým - jestli by neměl čas... Možností jsou miliony!

V tomto věku ale už je i hodně svobodných matek či slečen v očekávání - a opatrnosti není nikdy dost. Takže opatrně;)

doplněno 19.06.15 07:41:

Jo a hlavně! Když zájem neprojeví, nestavěj se do role toho druhého kamaráda a neotravuj ho... prostě se najde časem lepší kluk, který o tebe bude stát. A třeba přijde sám a pozve tě na zmrzku, kino,...

safi*
hodnocení

Je mi 15, ale v létě mi bude 16.

buss
hodnocení

0x

Tak se zeptej (kolik máš let..) zda by tě nechtěl pozvat na zmrzlinu, že máš chuť. Když chci někoho odpálit, tak to řeknu slušně, nemám zájem, nebo tvrdě. Zachovej se jak chceš dle svého, nebo se celý život budeš ptát, co máš dělat?

mohajkova*
hodnocení

0x

můžeš ho pozvat na zmrzlinu, čaj, prohazku. jestli ti řekne ne, tak ne :), nemá zájem prostě. Ale jestli ano, sam uvídí že se ti líbi *palec*

hodnocení

0x

Hele tak se mi to nemusíš stydět říct, že se mnou chceš chodit :) ne dělám si srandu, prostě mu to na férovku řekni a je to. Buď tě pošle do háje nebo ne. A toho druhého otravu musíš rázně odpálkovat, někteří lidé mají delší vedení.

wdfd
hodnocení

0x

Raději spolu nechoďte na dětská hřiště!

skvelamamca*

Buď upřímná, o koho nemáš zájem, tomu to řekni, a o koho zájem máš, se snaž :)

lidus*
hodnocení

0x

Safi tak stará (16let) a tak hloupá? Tomu se mi nechce v dnešní době ani věřit. Svěřovat se a nadbíhat klukovi? To snad má být obráceně. Bože kam nás ženy ta emancipace zavedla. Dobře si rozmysli než-li toho co ti nadbíhá odmítneš, třeba s ním můžeš jít do kina a pak se rozhodnout.

Jmlc nestrašte, nevím, že by bylo tolik 15ti letých matek, je to spíš náhoda.

raději ji dnes postrašit než za pár měsíců litovat ...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]