Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čundrákem za peníze?

Od: blabalahafhaf odpovědí: 5 změna:

Lze najít práci a to takovou,že budu jezdit po republice a něco vozit či rozdávat dělat rozhovory ale mít volnost?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mi se více líbí povolání toho, kdo jezdí po světě vyhledávat exteriéry pro filmaře. Být dobře placen, diety, ubytování, cestovné. *hej*To by se mi líbilo!

buss
hodnocení

0x

Ano, nabízet zboží, služby a pod. Také cestují pojišťovácí, mobilisté...

i

itan71*
hodnocení

0x

Lepší by bylo vyhrát ve sportce, jezdit si po světě vozit si kartu do bankomatu a kecat se svoji drahou polovičkou

hodnocení

0x

Většinou jezdí různí nabízeči imaginárních produktů /půjčky, pojištění apod./ a málokdo jim popřeje sluchu.

Jezdila jsem, ovšem už před 12 lety, jako obchodní zástupce masokombinátu. Půlka Čech - Náchod, Trutnov, Pardubice, Kolín, Liberec, Mělník, Litoměřice, Hradec Králové... Volnost byla, tedy zpočátku. Pak jeden kolega začal dělat nějaké problémy a vše nám zpřísnili. Měsíc dopředu rozvrh jízd - např v pondělí Liberec: v 8 hodin tam, v 9 hodin tam...A z firmy žhavili telefony a vyptávali se, zda jsme tam v určitou dobu opravdu byli. I když to bylo třeba 150 km - nějaké zastávky /najíst se a dojít na WC/, zácpy na silnicích, případně i porucha, nikoho nezajímaly. Začalo to být ne volné zaměstnání, ale takřka jako v base.

Na druhou stranu, používali jsme firemní auta, jezdili za firemní benzín, tak nějaká kontrola byla na místě. Ale tohle, co se dělo, byla už šikana. Jaga.

ladaadal*
hodnocení

0x

Jistě že lze, ale věř mi, nebavilo by tě to, není to jako na čundru. A musíš na to mít žaludek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]