Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kapsičky Purina Felix

Od: anetka123* odpovědí: 7 změna:

Znáte kapsičky Purina Felix? Chutnají vašim kočičkám? Koupila jsem to mému kotěti"Junior" na doporučení paní ze zverimexu.*smich**smich**smich*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x
Tak mu jednu dejte a uvidíte, jestli mu budou chutnat.
anetka123*
hodnocení

Jsou skvělé! Vypadá to jako opravdové kuřecí masíčko a kotě to snědlo všechno na jednou a když jsem mu to dávala jako druhou dávku do misky tak mi lezlo po kalhotách!:-P

Anetko, podívej se na to malé písmo, kterým je napsán obsah kapsičky. Na kterém místě je maso nebo kolik procent je maso? :D Nepřekrm své koťátko! Bude mu špatně a poblinká vám celý byt. Dodržuj krmný režim!

hodnocení

0x

Kočce dávame kvalitní granule,protože po kapsičkách by se utloukla a věřím,kydybych ji nandal vagon tak ona by ho zvalila...*smich*

Kapsičky dostava tedy občas na přilepšenou...;)

lll*
hodnocení

0x

Náš kocour je miluje. I sušenky purina mu chutnají.

anetka123*
hodnocení

A kde se ty sušenky prodávají? Je to taky od Felix?

ani123*
hodnocení

Naše kočička je taky miluje!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]