Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Zmizela mi ta tabuka s přáteli na levé straně facebooku,nevíte jak ji vrátit?
Stalo se mi to samé asi před měsícem, a od té doby se nic nezměnilo. Dělá to můj profil, nezávisle na různých PC a prohlížečích. Takže abyste viděl, kdo je online, musíte mít otevřený ten pravý panel. Docela mě to naštvalo.
On byl vlevo stejně jen takovej výběr, 5x4 políček, některý se zeleným puntíkem, kterej byl sotva vidět, žádnou informační hodnotu to nemělo.
Taky mi to zmizelo a taky to tam od tý doby nemám. Hlavně že tam je Aktivita přátel ve hrách, skupiny podle měst a jiný chujoviny. Feed se po pár dnech/týdnech furt vrací na Hlavní příspěvky, bez ohledu na to, kolikrát to ručně přepnete na Nejnovější. Děkuju pěkně, ty "hlavní" nechte na mém rozhodnutí, mmkay. Na timeline zdi to taky 3/4 věcí neukazuje vůbec, vybírá to nějak náhodně, co je první po ruce nebo jak se tomu zachce. Naopak reklamy tam lezou furt a po x-tém nahlášení se opět zobrazí, nahlášený fotky tam taky zůstávaj celou věčnost.. A vůbec, celý je to strašnej počin, bych z toho blil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.