Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám jednu zvláštní otázku, na kterou jsem zatím nenašel odpověď. Jde vidět alespoň částečně ohňostroj ve dne? Zblízka a třeba i z dálky kolem dvou kilometrů? Nebo jen některé typy ohňostrojů? Na internetu jsem fotky "denního" ohňostroje žádné nenašel. Díky za odpověď, docela mě to zajímá.
Před 2 lety jsme byli na Garganu v městečku Rodi Garganico. Probíhaly tam právě několikadenní oslavy Madony, jejich panny Marie a bylo to velice rušné, pořád bylo na co se koukat. Poslední den končil ohromným ohňostrojem, který probíhal v pravé poledne na pláži. Už 2 dny předtím pyrotechnici ohradili páskou velký kus pláže a začali si rovnat munici.
Byli jsme zvědaví, jaké to bude. V poledne to začalo bouchat. To byly rány. Italové tleskali, hulákali, byli jako v extázi. My neviděli nic. Jenom rány, obláčky kouře a veliký smrad. Byli jsme od místa asi 400 m.
Jako pozůstatek velkých oslav zůstaly na pláži kusy těch světlic, takové papírové ucpávky apod. Oni pro Madonu ohňostroj s chutí udělají, ale uklidit to pak? To už by lidé po nich chtěli moc.
A od té doby, když něco nestojí za nic a je to takové na hlavu postavené, o tom říkáme: TO JE JAKO OHŃOSTROJ V RODI. Tedy rozuměj: stojí to za prd! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.