Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vraceni peněz z reklamace

Od: matomato* odpovědí: 5 změna:

dobry den prosim o radu,koupil jsme si kik obchode mys na pc nebyla docela levna bohuzel jsme ji sel reklamovat,vedouci mi rekla ze tu samou nemaji ajine uz nejsou tak jsem chtel vratit penize ze si koupim jinde mys ale vedouci mi řekla ze na penize nemam narok ze si muzu za tu castku koupit obleceni nebo jine veci podleme by mela vratit penize dekuji za odpoved jestli mam narok na vraceni penez

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Prodejce může - nemá-li už stejný výrobek, nabídnout opravu, vyměnu za jiný výrobek, nebo vrácení peněz - nemůže ale nutit kupujícího koupit jiné zboží...

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Viz.:

Jedná-li se o vadu neodstranitelnou, má kupující dvě možnosti:

1. požadovat výměnu věci, přičemž daná věc může být vyměněna pouze za věc stejné značky, typu a provedení;

2. odstoupit od smlouvy = vrácení peněz

buss
hodnocení

0x

Její problém, ať objedná novou, nebo vrátí prachy, to chce ti přijít vyzbojen informacemi z OZ.

ladaadal*
hodnocení

0x

Přesně tak, ať sežene jinou myš nebo vrátí peníze, žádné jiné zboží nechceš. To by ti mohli v autosalonu říct, že si máš místo auta koupit dvě motorky nebo 20 koloběžek. Nedej se, jen z tebe chce vymámit prachy na které máš nárok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]