Nejste přihlášen/a.
Potřebuji prodat starší nábytek, fax, notebook a napadlo mě Aukro, kde mám už registraci, když jsem sám něco kupoval. Ale on je to spíše aukční server než inzertní.
Nevíte jestli je možné tam vystavit nábytek, fax, notebook, s tím, že odvoz je nutný osobní a platba vlastně také v hotovosti (eventuálně zdarma za odvoz), nebo se na tento typ prodeje Aukro nehodí a je vhodnější jiný inzertní server?
Samozřejmě můžete na Aukru vystavit, ve volbě doravy zvolíte pouze osobní odběr, platba při převzetí. Asi nepůjde zadat "za odvoz", cenu dejte symbolickou korunku, třeba budete příjemně překvapen, že budete mít aspoň na pivo!
Ano, Mowla má dobrou připomínku, vystavení na aukru není zdarma, ale poplatky jsou spíše symbolické, v řádech desetihaléřů až korun...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.