Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Včera jsem jel asi ve dvě hodiny ráno z jižních čech a někde u Slap mě předjížděla černá Octavia s modrým majákem. Uhnul jsem ji na stranu a jela dál, nic se nestalo. Ale pořád mi nejde do hlavy, kdo to mohl být. Netušíte? Děkuju.
Dobrý den, jak moc přesně to musíte vědět? Jiné auto Vás po celou dobu jízdy nepředjíždělo?
Možná to byl někdo, kdo jel stejným směrem jako Vy, ale více pospíchal. Zdravím!
doplněno 04.06.15 19:30:No, patrně jel do Prahy - mohlo to být vozidlo člena vlády nebo nějakého jiného "poloboha", který má výsadu používat modrý maják.
Pokud nevíte SPZ tak se nic nedovíte, sehnat modrý maják není problém a pokud máte černou oktávku, tak klidně můžete dělat machry i v provozu...nejen v noci...
/ pokud by jste měl SPZ stačí zavolat na policajty a nahlásit podezřelé vozidlo s majákem, ale stejně... no možná by odpověděli...zda je to vozidlo s právem přednostní jízdya komu patří - uřad vlády, ministerstvo?/
možností je několik
1) politik
2) zásahová jednotka, příp. její člen (např. pyrotechnik, velitel, vyjednavač, psycholog apod.)
3) tzv. skryt dohled PČR (dopravní policie)
4) nějaký hňup, který si koupil někde maják a prostě jen pospíchal
nic dalšího mne už nenapadá
ju: to by asi neodpověděli, spíš by to jen prověřili
Nevidím důvod, proč by politik nemohl jet v oktávce, ale OK, pokud by to byl dobrovolný hasič, dopustil by se hned několika přestupků, samozřejmě to zneužití majáku by možná krajní nouzí okecal, pevnou montáž do masky už ne takže znovu ... buďto ZJ, DI, nebo nějaký tupec
To byl někdo kdo neslouží lidem ale lidé jemu, takže ani nezachraňuje životy, nenapravuje škody, nezachraňuje majetek nebo jiank pomáhá - takže někdo kdo má modrý maják naprosto zbytečně - POLITIK
Napadá mě když má politik majáček proč si ho nemůže přimagnetit na střechu kde kdo kdo je v práci? O co víc jsou důležitější než nějaký opravář nebo dodavatel. Bez politika bych se klidně den odešel ale bez nějakého udržbáře nebo rozvozu pečiva těžko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.