Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v

Od: naspatricek® odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer.

Nemáte prosím někdo odkaz na internetové stránky - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně? Někde se mi ztratily ze seznamu a ve vyhledávači pořád nemohu nic kloudného najít.

Jedná se mi o stránky kde byly i info pro veřejnost: výstavy, akce, návštěvní řád ...*cteni*

Nemohu to už najít.*zed* Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

www.mendelu.cz, http://is.mendelu.cz

hodnocení

Děkuji, je to ono. Mají to trochu komplikované.

Kdybys potřeboval s čímkoliv poradit - co se týče Mendelky, stačí říct, rád ti pomohu.

hodnocení

Repty děkuji za nabídku. Chceme se tam v sobotu podívat (mají mít v zahradě výstavu). Potřeboval bych poradit s parkováním.

Díval jsem se že by asi bylo dobré zaparkovat v ul. Bieblova - příjezd od Gen. Píky. Tam by mněl být i vchod do parku?

Díky za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]