Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
potřebuju hrozně narychlo asi 1000 kč a nevím kde je sehnat, půjčovat od rodičů si zrovna nechci, protože od těch už půjčený mám a ještě jsem jim to ani nevrátila, díky.
Pokud máš opravdu důležitý důvod a můžeš nabídnout rozumný a reálný splátkový kalendář, který jsi schopna dodržet, požádej opět rodiče. Bývají to bezúročné půjčky, rodiče sice nepotěšíš tím že potřebuješ "další", ale rádi pomohou. A pro Tebe to bude psychický závazek, abys začla peníze vracet - pomalu, ale jistě, třeba po padesátikoruně, ale pravidelně a spolehlivě. Každý jiný bude chtít úroky a zbytečně si zaděláš na další problémy, které se pak už jen budou kupit - začarovaný kruh, insolvenční spirála, vyrážení klínu klínem...
Jestli je to opravdu nutné, popros ještě jednou rodiče, nebo prarodiče. Když jim vysvětlíš na co peníze potřebuješ tak pomůžou. Pokud si chceš pouze vyhodit z kopýtka, tak to radši nezkoušej, nové dluhy rostou jak houby po dešti, ale splácet je pak dá zabrat. V žádném případě si nepůjčuj u nikoho cizího, jsou to lidé, kteří chtějí vydělat a jdou nekompromisně za svým ziskem.
Ještě mě napadá, jeden důvod, proč potřebuješ peníze,v tom případě raději s pravdou ven, na začátku je léčba úspěšná, pak už je to cesta do pekel. Přeju ti, aby to nebyl tvůj problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.