Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sehnat brigádu v mcdonald

Od: aaaaaaa* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

Sháním nějakou brigádu na léto a slyšel jsem něco jakože v mekáči vezmou každýho a navíc si tam člověk může navolit směny podle sebe. Zajímalo by mě jak a kde takovou brigádu sehnat a zároveň i zkušenosti ostatních lidí. Jo a je mi 16 let. Předem díky za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

radekradeczech
hodnocení

0x

Dobrý den,

pracoval jsem jako brigádník v Mc necelé tři roky. Ano, je to tak. Přijdete na nějakou z pokladen, řeknete, že chcete vedoucího prodejny, ten si s Vámi domluví pohovor a pokud Vás vezme, tak přinesete potvrzení od lékaře, že tuto práci smíte vykonávat a ten Vám vydá i průkaz pracovníka v potravinářství. Nastoupíte, dostanete kalhoty, triko (my měli ještě košile), koupíte si černé boty, doporučuju nějaké fakt kvalitní, protože v tom stojíte denně na nohou a začnete pracovat. Nástupní plat je 50Kč, my měli ještě 10Kč osobní ohodnocení a 10Kč příplatek za to, že jsme se o sebe starali, to znamená, že jsme nenosili plnovous, což máte ve smlouvě, nosili čisté oblečení atd. Takže ve finále 70Kč na hodinu. Bylo mi 15, byla to moje první brigáda, naučil jsem se pracovat s lidma, z čehož dodnes těžím, dělal jsem v centru Prahy, takže jsem se přiučil angličtinu, naučil se, že když přijde Rom, tak mě přišel okrást s největší pravděpodobností, a zjistil jsem, že peníze se opravdu těžce vydělávají. Časem Vám plat samozřejmě stoupá až na 100Kč/h, ale to je za dlouho. Všechno je podle počtu odpracovaných hodin. V každém případě nás tam strašně buzerovali, nesměli jsme se opřít, museli jsme pořád něco dělat, když nebyla práce, museli jsme dokola drhnout přístroje, které se blýskaly jako psí kulky a museli jsme poslouchat šéfy, kteří neměli ani výuční list, natož maturitu. Pokud bych Vám mohl poradit, jděte do KFC, pokud máte možnost!

lubrikant*
hodnocení

0x

V Ostravě je to 55-60kč pro brigádníky. Většinou ale dávájí brigádníkům odpolední, protože ráno pracují starší (matky s dětma a podobně). Stojí to tam o nervy, ale proč ne.

ohneta*
hodnocení

0x

Čoveče, chceš pracovat v Mc Donaldu, tak se asi nepůjdeš ptát do KFC. Kam se tedy půjdeš zeptat?

nickiii

Jasny ze do Burger kingu, ne? *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]