Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rovnátka - čištění v kroužku

Od: xena* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,mám kroužek máme tam svačiny jenže mám fixní rovnátka a nevím jestli 3 hodiny to vydržet bez svačiny nebo jíst a pak si vyčistit zuby,máme 10 minutovou přestávku a v kroužku se mi zuby čistit nechce,děkuji za odpověd

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

není snad problém odběhnout na wc a zuby si vyčistit

mowla*
hodnocení

0x

Určitě jíst - přece nebudeš hladem, no ne? ;)

A vyčistit si pak zuby taky snad nebude problém (zbytky jídla pod rovnátky dělají neplechu, o estetické stránce věci ani nemluvě)...

lucimera*
hodnocení

0x

Myslím, že odskočit si na záchod snad můžeš, ne? ;) Když bude mít někdo hloupé otázky, prostě řekni, že si jdeš čistit zuby, že máš rovnátka a že je to důležité. A když budou otázky i dál, tak si prostě vymýšlej - že jdeš na velkou, a tak.

A když si je jednou nevyčistíš, nic se nestane. Já měla taky fixsní rovnátka, a zuby jsem si čistila dvakrát denně - jednou ráno a jednou večer, a když jsem cítila nějaký kousek, který mi zavazel, prostě jsem ho vydloubla jazykem nebo si vzala na pomoc párátko či mezizubní kartáček. A taky se mi zuby nezkazily. Myslím, že není třeba plašit a zuby si čistit pořád, hned potom, co něco sníš. Špatně to samozřejmě není, ale vyloženě nutné taky ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]