Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám kroužek máme tam svačiny jenže mám fixní rovnátka a nevím jestli 3 hodiny to vydržet bez svačiny nebo jíst a pak si vyčistit zuby,máme 10 minutovou přestávku a v kroužku se mi zuby čistit nechce,děkuji za odpověd
Myslím, že odskočit si na záchod snad můžeš, ne? Když bude mít někdo hloupé otázky, prostě řekni, že si jdeš čistit zuby, že máš rovnátka a že je to důležité. A když budou otázky i dál, tak si prostě vymýšlej - že jdeš na velkou, a tak.
A když si je jednou nevyčistíš, nic se nestane. Já měla taky fixsní rovnátka, a zuby jsem si čistila dvakrát denně - jednou ráno a jednou večer, a když jsem cítila nějaký kousek, který mi zavazel, prostě jsem ho vydloubla jazykem nebo si vzala na pomoc párátko či mezizubní kartáček. A taky se mi zuby nezkazily. Myslím, že není třeba plašit a zuby si čistit pořád, hned potom, co něco sníš. Špatně to samozřejmě není, ale vyloženě nutné taky ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.