Nejste přihlášen/a.
Jaká je naše budoucnost a zamyšlení nad našími hodnotami
Možná bychom měli více se snažit s tím něco udělat než mluvit i když tyto hodnoty lidských vlastností se dají těžko naučit když je v sobě nemáme pokud se vubec dají naučit
Také jsem o tom přemýšlel ptám se kdyby již nebylo co zlepšovat nebo zdokonolovat možná by hodně lidí ztratilo svuj smysl života a snahu něco zlepšit at už u sebe nebo jinde nikdo nikoho by neměl nikoho nutit a přesvědčovat ale máme právo si myslím říci svuj názor a zamyslet se nad situací která dnes funguje která pro nás se nevyvíjí moc dobře i zhlediska budoucnosti
Ano každý jsme jiný a nejdříve ze všeho bychom měli začít u sebe nikdo nejsme bezchybní a stále je nad čím se zamýšlet máme ale také právo vyjádřit naší nespokojenost nad situací která dnes převládá kdy každý myslí jen na sebe a svuj prospech a nutí nás se přispusobit se a pokud možno nemyslet a nereagovat.
Každý by si měl uvědomit, že zdraví, duševní pohoda a mezilidské vztahy je mnohem víc než pytel peněz. Naše budoucnost je nejistá., co je také v této zemi jistého?
O mezilidských vztazích bych mohl vyprávět uplně zmizeli vlastnosti jako vstřícnost pokora chápaní jeden druhému a naslouchat si nebojovat proti sobě ale snažit o řešení a hledat pravou příčinu a další duševní pohodu muže najít si myslím většinou ten kdo má čisté svědomí a vědomě se nikdy nesnažil nikomu ublížit nebo jinak poškodit a vždycky hledal spíše společnou řeč a řešení pomoci. Co se týká peněz uvědomil si někdo někdy že kdyby nebylo nežádoucích učinku peněz že bysme vubec nemuseli řešit tolik psychických problému závislostí a kriminality a dalších
Bude válka. Na zemi je moc lidí a někdo dělá vše pro to, aby se jednotlivé skupiny vzájemně nenáviděli. Důvod se vždycky najde: Sociální původ, geografický původ, náboženství.
Slovo naše je myšleno všeobecně pro každého kde a u koho se problém zrovna nachází a snažím se oslovit všechny kategorie ale hlavně každého člověka kterému by to nějak pomohlo jsem rád za každý názor i reakci od toho to tu existuje.
Ano, díky.
Nedávno se zde vyskytl tazatel, který byl až příliš ortodoxní ve svém názoru, s ním se komunikovat nedalo. Vy dáváte námět k přemýšlení, oceňuji tento přístup.
Přeji hezký den!
Snažím se dělat co je v mých silách jestli je to správná cesta a rozhodnutí nemohu já posoudit to záleží na ostatních děkuji moc
Ani já netuším, jaká je ta "správná" cesta. Ale vážím si toho, že jste ještě nerezignoval. Lidé Vašeho typu jsou schopni "změnit svět". Držím Vám palce, vážně!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.