Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zákaz alkoholu, proč se pije dál?

Od: sisinka* odpovědí: 12 změna:

ty lidi jsou snad naprosto hloupí...už několik dní je zákaz tvrdého alkoholu,a lidi pijou dál!

doplněno 24.09.12 22:09:

poradit samozrejme nechci,jen jsem chtela navodit diskusi a znat nazory lidi.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

A co je na tom, když mají dostatečné zásoby a chutná jim to?

ohneta*
hodnocení

0x

Pít se pilo a bude. Nic lidem nezabrání v pití.

hodnocení

0x

je zakázaný prodej, nikoli konzumace!

a víte, jak dlouho se nesmí krást a krade se? na silnicích se také zákon nedodržuje (a také kvůli tomu umírají lidé - a dokonce nevinní!) a pozastavujete se nad tím?

hodnocení

0x

A v *nevi*čem chcete poradit?

filuta*

Koukejte na kategorie. "Volná diskuse". :)

Když jsem odpovídala, tak to volná diskuse nebyla.;)

filuta*

Tak to se omlouvám. Holt je tu pohotový admin. ;)

hop®
hodnocení

0x

Pokud nechcete poradit a chcete pouze navodit diskuzi, volte příště zařazení příspěvku do Volné diskuze. ;)

Lidi budou pít, kouřit, šu*at, a dělat vše co je pro ně v tu chvíli příjemné, žádné zákazy ani hrozby je od toho neodradí. Kolik procent lidí stále provozovalo sexuální styk bez ochrany v době prudkého nárůstu nákazy HIV...

Lidi budou podobné "koníčky" provozovat stále, každý si totiž myslí, že zrovna JEHO se to netýká. Až do doby...

tomasgulas
hodnocení

0x

Ok, tak můj názor je ten, že každý svého štěstí strůjce.

hodnocení

0x

Taky: Kdo s čím zachází, tím taky schází.

A: Každý svého štěstí strůjcem.

Ty, co chlastají dál, omlouvá snad jediná věc: ono se na to, co se dneska v tomhle státě děje, nedá opravdu za střízliva koukat. Je to tak!*cert*Jaga.

ladinpraha*

Střízlivé nás nedostanou. Jaguško, já tu mám plný bar už asi 25 let. Při vyhlášení prohibice jsem si řekl, že bych mu měl konečně trochu odlehčit. Ale v týdnu se to nehodí a o víkendu na to vždycky zapomenu. A pít sám mě stejně nebaví. Takže vlastně neřešitelná situace.

jabraka*
hodnocení

0x

Alkoholici jsou nemocní lidé,když by se jim zakázalo pít,umřou tak,jako tak.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]