Nejste přihlášen/a.
Ma nekdo zkusenosti z touto strankou? Davaj na free 20 tis. dolaru do 30 dnu zatim cekam na vyplatu diky za vase rady
Já taky zatim ne už tam mám naklikáno okolo 10000$. Akdyž si dosáhl 20000$, Vypisuje se nějaká žadost nebo jsi to jen odkliknul. Hele až tě vyplatí tak se tu ozvy. Mě to taky zajímá. Serus fillamo
To: robiq23
vidim na tvym vypise, ze uz mas skoro na druhou vyplatu... Uz jsi ji narokoval? Stalo se uz neco s tou prvni? Diy za info. Nikko
jo kliknul jsem na request payout a mysi najel na Payout for free membership a odklikl a to te provede co tam po tobe budou chtit
Díky hlavně dej vědět až ti prachy příjdou na účet. Protože zatim o cashmails jdou rozporuplný názory. Zatim se měj čus fillamo
Dobry, nasel jsem zajimave vypadajici firmy doporucuju k nim epenezenku Liberity reserve. Jsou to tyto:
link2communion.com (free 50.000$ doruceni 30 dnu ale neni tam nikde v zavislosti na dobrem stavu uctu!)
magnetismail.com (free 555.555$ doruceni 30 dnu ale neni tam nikde v zavislosti na dobrem stavu uctu!)
rushnsuccess.com (free 92.000$ doruceni 30 dnu ale neni tam nikde v zavislosti na dobrem stavu uctu!)
comeongain.com (free 80.000$ doruceni 20 dnu ale neni tam nikde v zavislosti na dobrem stavu uctu!)
e-mailptr.com (free 888.888$ doruceni 30 dnu ale neni tam nikde v zavislosti na dobrem stavu uctu!)
prosperousboom.com (free 99.999$ doruceni 30 dnu ale neni tam nikde v zavislosti na dobrem stavu uctu!)
vibrantvitalities.com (free 90.000$ doruceni 25 dnu ale neni tam nikde v zavislosti na dobrem stavu uctu!)
gowellup.com (free 95.000$ doruceni 30 dnu ale neni tam nikde v zavislosti na dobrem stavu uctu!)
bravevolitation.com (free 96.000$ doruceni 30 dnu ale neni tam nikde v zavislosti na dobrem stavu uctu!)
exceedmargin.com (free 77.000$ doruceni 30 dnu ale neni tam nikde v zavislosti na dobrem stavu uctu!)
Nenutim nikoho se sem registrovat pod me, ale byl bych rad kdyby jste se rozhodli. Za uvazenou stoji i poplatky za lepsi ucty, pohybuji se okolo 8 - 35 dolaru.Tyto firmy jsem objevil dneska, tak jo jdu "vydelavat ". Preju hodne uspechu a trpelivosti pri klikani
DOBREJ VSEM REKLAMNIM PROPAGATORUM. NEVIM CO JE PRAVDY NA TOM ZE NA CASHMAILS.ORG DRIVE CASHMAILS.BIZ VYPLACI, ME UZ MELI DAVNO VYPLATIT A NIC. ALE BYLO MI JEDNIM CLOVEKEM RECENO, ZE VYPLACEJI DVA SERVERY JSOU TO INSTANTPTR.COM A 247PAYOUTS.COM. JSOU TAM NIZSI CASTKY NEZ NA CASHMAILS.ORG ALE DA SE TO. DNES JSEM OBJEVIL NOVOU KLIKACI A EMAILOVOU FIRMU JE TO FY PROMAILS.COM DAVA ZA EMAIL 50 DOLARU A MA NASTAVENOU VYPLATU NA 10.TIS DOLARU, ZA REGISTRACI DOSTANETE 250 DOLARU. TADY JE MUJ REFERENCNI LINK: promails.org/... -VYPLATU MAJI DODAVAT BEHEM 3-5 DNU
KDYZTAK PROSIM SE POD ME ZAREGISTRUJTE, VAS TO NIC NESTOJI A JA BUDU RAD KDYZ VAS VYPLATI SE MNOU, PROTOZE BYCH UZ CHTEL NAJIT PLATICI SERVER. PREJU HODNE TRPELIVOSTI PRI °VYDELAVANI°
zdravim, chtela jsem se zeptat, jestli uz jsi nasbiral dost u tech promails, jestli vyplaceji?
Nedají ti ani cent, ty ceny jsou tradičně zcela nesmyslné.
Tyhle systémy nejsou udělané proto aby lidem cokoliv vyplácely, jsou jen na to aby od lidí získali reálné emailové adresy na které se dají posílat reklamy a to si nechali od inzerentů proplatit. Ale protože oni sami dostanou jen pár centů za každého adresáta reklamy, tak těžko z takového přijmu vyplatí příjemcům desítky dolarů za kus...
LIDI PŘEMÝŠLEJTE NĚKDY Z ČEHO BY TO VYPLÁCELI!?!?!
Dobrý večer. Našel jsem Váš inzerát a zaregistroval se pod Vás. Chci se zeptat na více informací ohledně této práce a zdali je naděje, že za tuto práci zaplatí. Děkuji. Stejskal
Prosim vas ako sa daju peniaze vyplatiť na cashmails.org? a kolko tam musim mať penazi aby ma vyplatili? zatial tam ma 5,150.000 prosim poradte mi dakujem Petika01@gmail.com
musíš docílit 20 tisíc dolarů jako free člen,pak se ti otevře buton v regiest payout a tam zadáš údaje jaky tam po tobě budou chtít
Taky jsem si vyzadal payout 20,000.0000 dolaru, ale vubec nevim, co cekal... Mozna tak 20 dolaru. Nemuzu se ale uz druhy den na stranky cashmails.org dostat, pokazdy skoncim na free.park-your-domain.com/... Vam nekomu v tuhle chvili (po 20.7.2009) stranky cashmails.org fungujou?
Diky Nikko
Nevím jestli vyplácí,Měl jsem dostat 14.8 první peníze ale stále nic.Jinak mi to taky od soboty hlásí stejnou chybu,ale maily chodí stále tak nevím.Třeba mají jen potíže se serverem.
prosim tě co jsi napsal do toho okýnka pro výplatu jen id číslo učtu na který chceš vyplatit a už ti přišli nejaký peníze už o n žádám po druhý a nic zatim ale minule jsem nic nevypsala moje chyba asi ne.
Radeji zkus toto e-shop.affiliateweb.cz/... me uz se vratila pocatecni investice, neni to spatny...zalezi jen na propagaci tvých stránek
ahojky, robiq23, tak co už Tě vyplatili či ne? Nebo je to opravdu podvod, či si sem tam vyberou koho vyplatí, protože mi jedna paní říkala, že jednoho jeho známého přes Western Union vyplatili do 3 týdnu, že viděla od toho i doklad proto to zkouší taky. Když tak se ozvi na mail onlinesvet@seznam.cz. díky a hodně štěstí
Lidi, fakt si myslíte že vám bude nějaká firma vyplácet tisíce dolarů za nějaké koukání na reklamy? Zkuste se jenom zamyslet nad tím, kolik milionů dolarů by musel klient který si takovou reklamu zaplatí dát organizátorovi, aby se daly za příjem reklamy vypláce tak nesmyslně vysoké částky jaké tady uvádíte.
Být tam částky typu 0,0001 dolaru tak by se možná reálně dalo uvažovat o tom že někdy ty peníze vyplatí, ale u sum v desítkách tisíc dolarů na jednoho je to absolutně nesmyslné!
Co se týká cashmails.org tak už jsem vyplatil 3X a stále jsem nic nedostal.Je to postavený asi tak,že musíte mít pod sebou 100 referalů a pak té funguje.Jediný problém je sehnat ty lidi.Jinak si to můžete zaplatit a těch sto dostanete pod sebe což jsme nyní my a vyděláváme na ty co si to koupili.No nevím tváří se to pěkně ale zatím jsem skeptik.
Dospel jsem k nazoru, ze cashmails.org je podvod stejne jako mnoho dalsich. Uz jsem zadal o 2 vyplaty (naklikal jsem 2 x 20.000), ale nic se nestalo. Necekal jsem nikdy 20 tisic, aletreba alespon 20 dolaru. Ale nevyplatili vubec nic. Navic uz jsem jim psal behem asi 6 tydnu 3 emaily a nedostal jedinou odpoved. Je to scam :o(
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.