Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předpověď dle ČT - omyl

Od: kubinec® odpovědí: 8 změna:

Včera ráno 8.6.2013, jak tak snídáme doma s rodinkou a koukáme na bednu tak se objevilo toto /viz foto/,tak si říkám, stojí to za zdokumentování a mojí neskutečnou pohovostí jsem vytáhl foťák a blejsknul jsem to. Malinko jim ta "předpověď" snad nevyjde,nebo snad ANO? ... O 4 minuty později jejich předpověď vypadá lépe! ...jestli tohle viděli lidé ze zatopených oblastí, no fuj! Takhle je vystresovat!

Předpověď dle ČT - omyl

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To skoro patří do vtipů "Radio Jerevan". "Těchnika balšaja!" Vzpomínáte? :D

greenbull*
hodnocení

0x

Se jim ani nedivím já po ránu taky moc nefunguju. Ještě že to tam nedávám já to by teprve bylo :) Ale postřeh dobrý to musím uznat. Jinak na teletextu se dají občas najít taky perličky.

Předpověď dle ČT - omyl #2
martinhajek*
Smrtící léčba žlučníkového záchvatu :-D

rr*
hodnocení

0x

Žadný omyl - nahoře je předpověd na noc, dole na den.

Někdy se podívej na počasí.

greenbull*

To nemyslíte vážně že v červnu je v noci -10°C?:D

hodnocení

ty si ale DUB! *zed*

sebod*

rr. Než někoho "setřeš" , tak si pořádně prohlídni obě obrazovky ;). Já se přiznám, že jsem taky nejdříve koukla jen na tu spodní a nechápala jsem, co jako má být :D

martinhajek*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]