Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč je tahle stranka tak blba?

Od: lloojkfivbiufbh odpovědí: 11 změna:
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

bohužel pro některé jedince nejsme dost na výši... tak se nezdržujte a najděte si lepší místo ;)

hodnocení

0x

ktrerá stránka?

Tazatel myslel TUHLE. Asi záleží na úhlu pohledu, komu se co zdá blbé. Já to například vidím úplně opačně.

ju*
hodnocení

0x

Ano máte právo na svůj názor, tak jako já si myslím o Vás že jste BLB.

Vidíte pravda může být někdy subjektivní vyjadření současného stavu - Vám to zůstane, my si to tady vememe k srdci a pokusíme se to společným úsilím zlepšit...

repkin*
hodnocení

0x

Tazatel by si měl položit spíše dotaz "Co JÁ jsem udělal pro to, aby tato stránka byla lepší?" ... odpověď by zněla NIC ! ... a tak by nasledovala opět otázka ze strany tazatele "Nejsem tedy JÁ ten blbec?". *houpy* Ta filosofie je někdy tak krásný obor *pivo*.

hodnocení

0x

Protože to takhle chceme. Až to nebudeme chtít, uděláme všechno pro to, aby se to změnilo. Anebo půjdeme jinam. Svět je veliký *jasne*

culdabulda1*
hodnocení

0x

Tvůj nick mi připadá taky blbej !

alileta*
hodnocení

0x

čistému vše čisté

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, protože sice umíte již trochu psát, ale číst ještě neumíte (a obrázků tady zase tolik není). Až se naučíte rozpoznávat více písmenek, tak zde třeba najdete zalíbení. Zdravím!

bomba*
hodnocení

0x

Nemyslím si, že tahle stránka je blbá. Naopak, člověk tu najde spousty rad a podnětů. A jsou tu i lidí, co by nikdy neřekli, že tahle stránka je blbá, už jen proto, že zachránila "spoustě" lidem život.

hodnocení

0x

Souhlasím. Tahle stránka, kterou jste sám vytvořil zadáním nového dotazu je fakt blbá. Člověk dělá to, na co má a tak dílo jen zřídkakdy předčí kvalitu autora - v tomto případě zakladatele vlákna. I když musím připustit, že vaše sebekritika je jedním z potřebných kroků na vaší cestě vstříc lepším zítřkům.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]