Nejste přihlášen/a.
Jedná se o firmu, pomocí které máte mít práci z domu ať už kompletování zásilek (letáky) nebo skládání nějakých předmětů. Prosím o zkušenosti. Jaké předměty se skládají a jak náročná práce je, či je to opět firma která chce nachytat? Poslat totiž první peníze (buď 900 nebo 550 a zbytek z první výplaty) je dost nedůvěřivé. Děkuji za reakce.
Já mám pro Vás jinou a lepší nabídku. Mám ve sklepě takovou starou krabici a už ani nevím co v ní je, ale určitě to bude nějaký poklad. Nemůžete v žádném případě prohloupit a prodělat! A byste neřekl dám ji jen za pět stovek
To byla samozřejmě ironie, ale nabídka je téměř totožná. Teda vlastně ode mě lepší, protože byste aspoň skutečně něco dostal
Mimochodem tyhle zlatokopové mají i vlastní internetovou stránku a ta myslím hovoří za vše:D
Vážení přátelé.Po přečtení několika komentářů k naší firmě jsme nuceni reagovat.Každý zájemce,který si prohlédne naše webové stránky zjistí,že od začátku,tedy od úvodní stránky se nikde v celém textu nevyskytují slova práce,pracovní smlouva apod.Je to z důvodu toho,že se jedná o výdělek,výdělečnou činnost.Je to tedy forma obchodu.Nikoho tedy neuvádíme v omyl a nejedná se z naší strany o podvod.V textu je dále uvedeno,že výrobky se kompletují pro zahraniční subjekt,který si dodává potřebný materiál.Dále je uvedeno,že požadovaná platba je za poskytnuté služby,zaslané materiály-podklady k zahájení spolupráce.To vše klienti od nás obdrží.Jedná se o existující zahraniční společnost,která zasílá klientům potřebný materiál a odebírá zhotovené výrobky.Máme písemné vyjádření Ministerstva práce ze dne 7.4.2009,dále se k této záležitosti vyjádřil živnostenský úřad.Podle jejich názoru je náš postup v pořádku a za poskytnuté služby můžeme inkasovat platby.Jedná se o poskytování služeb,na základě živnostenského oprávnění zprostředkování obchodu a služeb.Podvod by to byl pouze v případě,že by se jednalo o neexistující společnost nebo o společnost,která nehledá externí domácí spolupracovníky,což v tomto případě není.To je vyjádření právních zástupců a příslušných institucí.Případné dotazy k této naší nabídce Vám rádi zotpovíme na E-mailu: geposs@seznam.cz nebo info@geposs.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.