Nejste přihlášen/a.
Jedná se o firmu, pomocí které máte mít práci z domu ať už kompletování zásilek (letáky) nebo skládání nějakých předmětů. Prosím o zkušenosti. Jaké předměty se skládají a jak náročná práce je, či je to opět firma která chce nachytat? Poslat totiž první peníze (buď 900 nebo 550 a zbytek z první výplaty) je dost nedůvěřivé. Děkuji za reakce.
Já mám pro Vás jinou a lepší nabídku. Mám ve sklepě takovou starou krabici a už ani nevím co v ní je, ale určitě to bude nějaký poklad. Nemůžete v žádném případě prohloupit a prodělat! A byste neřekl dám ji jen za pět stovek
![]()
To byla samozřejmě ironie, ale nabídka je téměř totožná. Teda vlastně ode mě lepší, protože byste aspoň skutečně něco dostal![]()
Mimochodem tyhle zlatokopové mají i vlastní internetovou stránku a ta myslím hovoří za vše:D
Vážení přátelé.Po přečtení několika komentářů k naší firmě jsme nuceni reagovat.Každý zájemce,který si prohlédne naše webové stránky zjistí,že od začátku,tedy od úvodní stránky se nikde v celém textu nevyskytují slova práce,pracovní smlouva apod.Je to z důvodu toho,že se jedná o výdělek,výdělečnou činnost.Je to tedy forma obchodu.Nikoho tedy neuvádíme v omyl a nejedná se z naší strany o podvod.V textu je dále uvedeno,že výrobky se kompletují pro zahraniční subjekt,který si dodává potřebný materiál.Dále je uvedeno,že požadovaná platba je za poskytnuté služby,zaslané materiály-podklady k zahájení spolupráce.To vše klienti od nás obdrží.Jedná se o existující zahraniční společnost,která zasílá klientům potřebný materiál a odebírá zhotovené výrobky.Máme písemné vyjádření Ministerstva práce ze dne 7.4.2009,dále se k této záležitosti vyjádřil živnostenský úřad.Podle jejich názoru je náš postup v pořádku a za poskytnuté služby můžeme inkasovat platby.Jedná se o poskytování služeb,na základě živnostenského oprávnění zprostředkování obchodu a služeb.Podvod by to byl pouze v případě,že by se jednalo o neexistující společnost nebo o společnost,která nehledá externí domácí spolupracovníky,což v tomto případě není.To je vyjádření právních zástupců a příslušných institucí.Případné dotazy k této naší nabídce Vám rádi zotpovíme na E-mailu: geposs@seznam.cz nebo info@geposs.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.