Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak postupovat při platbách v prodejnách H&M?

Od: iriss odpovědí: 3 změna:

V prodejnách C&A, M&S a dalších je možno zakoupené zbožído 30 dnů vrátit s jistotou vrácení peněz, nebo vyměnit s účtenkou a visačkou nepoužívané-nepoškozené. Ne tak v prodejně H&M. Zde je možná pouze výměna, pokud si nevyberete jiné zboží dostanete kartičku s dobropisem částky, která platí 5 let. Až doma jsem zjistila, že zakoupená halenka vzadu dobře nesedí, chtěla jsem ji vyměnit o číslo větší, ale byla zase moc veliká. Takže bych si měla koupit něco jiného - co vůbec nepotřebuji? Vrácení peněž jsem pokládala za samozřejmost. Jediná obrana je se této prodejně vyhýbat.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Mají své obchodní podmínky na které přistupujete jakmile zboží u nich nakoupíte.To se týče i reklamací.Jediný jak se tomu vyvarovat je zkoušení v kabině,na místě.Nemusí jít ani o oblečení.Takhle jsem narazila v hračkářství.Místo pouzdra do školy jsem musela vzít hračku,kterou nepotrebujem.Zatímco pouzdro nebo peníze byly akutní.
doplněno 23.09.12 14:18: Co se týče c&a jsem spokojena.Nikdy s vrácením peněz nebyl problém.Příklad-kupovala jsem tam dětské plavky,byly poslední a měly velkou žlutou zaschlou skvrnu.Jelikož jsem je nutně potřebovala tak jsem je vzala k pokladně,dali mi na ně dvacet procent slevu a na účtenku mi paní napsala dobrozdání o skvrne,že i vyprane mi to veme zpět.Skvrna se vyprala,zřejmé někdo prošel s hotdogem...Opravdu nemám problém.S Hm už ano...

hodnocení

0x

Tak vrácení peněz přeci vůbec není samozřejmost - je to dobrá vůle prodejce. Ostatně i ta výměna za jiné zboží je jeho dobrá vůle.

jaru*
hodnocení

Ale je přece možno od každé kupní smlouvy odstoupit dle OZ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]