Nejste přihlášen/a.
Dobry den,Už jsem tu jednou byla s tématem " proč nemohu mít psa?" Nakonec toho pejska budu mít, Malého Mopsíka, a chtěla bych pro kluka nějaké pěkně jméno , nechci obyčejné , chci "speciální" .. v psím kalendáři je jich sice hodně,ale ráda bych nějaké speciální jméno.Třeba vymyslené.Prosím poraďte.Děkuji
1x
Já bych ho pojmenovala Doctor - podle Doctora Who. Nebo podle nějaké postavy z Červeného trpaslíka - Lister, Rimmer... Taky Merlin mi přijde jako super jméno (i pro pejska). Mopse bych pojmenovala možná Frank, podle toho psa z Muži v černém :D.
0x
Které jméno navrhuješ?Je těžké takhle někomu radit.Dala bych ovšem lidské jméno,je to přece člen rodiny.Pepík,Jeník...
doplněno 22.09.12 23:54: Můžeš seskladat písmena svého jména,bydliště apod.Musí to být i jméno výrazné,nic co by se špatně vyslovovalo.
0x
Mě napadl jedině Xavi..
Ale samozřejmě pejskovi bude jedno jakým jménem ho oslovujete, pro něj bude nejduležitější jakou intonací jej oslovujete. Např. když na mého psa někdo začne šišlat a "ňuňat", tak mu je jedno co mu říká, i kdyby ho sprostými slovy oslovoval, tak bude nadšený až hrůza :D
0x
U nás je to jednoduché, vždycky řeknu synovcovi, aby nějaké jméno vymyslel. Pojmenoval nám tak ptáka (Pipin - ze ktrerého se později po snešení vajíček stala holka, ale uznejte to jméno nejde poženštit
) a psa (Berny). Je to jednodušší, než sedět celé dny a vymýšlet jména. To mu zvířeti je jedno jestli na něj voláte Karle, nebo Vaše veličenstvo Heralde.
P.S. prosím všechny Karly, aby to nebrali osobně :D
ev, Dejte fotku, štěně mopse, to musí být paráda!
Marley? Budete si to pamatovat? A celá vaše rodina, smečka? Si to taky budou pamatovat?
0x
Speciální psí jména jsem slyšela, občas zůstával rozum stát. U nás na vsi měli jedni lidé IŠČIKA /znělo to rusky/ a jiní lidé zase DENDYKA.
Jeden herec se chlubil, že se jeho pes jmenuje /to/ HAFIŠTĚ ![]()
A teď čtu takový starý román, co občas vyřazují v knihovně a lidé si to mohou vzít. Není to nic moc, až dočtu, zas to tam donesu zpátky. Ale věřte, nebo ne, jedna chudá vdova tam měla psa a ten se jmenoval UTĚJ.
To jsou tedy jména opravdu neslýchaná. Jaga. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.