Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké jméno pro pejska-kluka?

Od: ev* odpovědí: 17 změna:

Dobry den,Už jsem tu jednou byla s tématem " proč nemohu mít psa?" Nakonec toho pejska budu mít, Malého Mopsíka, a chtěla bych pro kluka nějaké pěkně jméno , nechci obyčejné , chci "speciální" .. v psím kalendáři je jich sice hodně,ale ráda bych nějaké speciální jméno.Třeba vymyslené.Prosím poraďte.Děkuji

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já bych ho pojmenovala Doctor - podle Doctora Who. Nebo podle nějaké postavy z Červeného trpaslíka - Lister, Rimmer... Taky Merlin mi přijde jako super jméno (i pro pejska). Mopse bych pojmenovala možná Frank, podle toho psa z Muži v černém :D.

krkovicka*
:-Dpřesně tak.Může použít jméno postav či zvířat z filmů.Co takhle:Hercules,Arnold,Rocky,Loyd,Kevin...

krkovicka*
hodnocení

0x
Myslím,že jméno časem najdeš podle jeho chování.My měli Peggy a za měsíc jsme jí říkali Pegas-protože lítala pořád z místa na místo.
Které jméno navrhuješ?Je těžké takhle někomu radit.Dala bych ovšem lidské jméno,je to přece člen rodiny.Pepík,Jeník...
doplněno 22.09.12 23:54: Můžeš seskladat písmena svého jména,bydliště apod.Musí to být i jméno výrazné,nic co by se špatně vyslovovalo.

hodnocení

0x

My jsme měli kdysi psa jménem Andy, jsou to hory. Je krátké a dobře se vyslovuje. Na rychlé zavolání jsou lepší kratší jména.

tesi05*
23.09.12 00:01
hodnocení

0x

Google :-D

manasek*
hodnocení

0x

Mě napadl jedině Xavi.. *smich* Ale samozřejmě pejskovi bude jedno jakým jménem ho oslovujete, pro něj bude nejduležitější jakou intonací jej oslovujete. Např. když na mého psa někdo začne šišlat a "ňuňat", tak mu je jedno co mu říká, i kdyby ho sprostými slovy oslovoval, tak bude nadšený až hrůza :D

Podle Profesora X? Dobré *palec*:D

manasek*

Podle fotbalisty *smich*

23.09.12 00:16

Pche! :D

hodnocení

0x

Psát mít nikdy nebudu.. ikdyž maso nechutná vůbec špatně... kdyby byl jmenuje se Fík..

I když kdo by odolal tomuto jménu..

ohneta*
hodnocení

0x

U nás je to jednoduché, vždycky řeknu synovcovi, aby nějaké jméno vymyslel. Pojmenoval nám tak ptáka (Pipin - ze ktrerého se později po snešení vajíček stala holka, ale uznejte to jméno nejde poženštit :)) a psa (Berny). Je to jednodušší, než sedět celé dny a vymýšlet jména. To mu zvířeti je jedno jestli na něj voláte Karle, nebo Vaše veličenstvo Heralde.

P.S. prosím všechny Karly, aby to nebrali osobně :D

ev*
hodnocení

Díky..už jsem vybrala, bude to Marley :))

ev, Dejte fotku, štěně mopse, to musí být paráda! *ua*Marley? Budete si to pamatovat? A celá vaše rodina, smečka? Si to taky budou pamatovat?

ladaadal*
hodnocení

0x

No my máme Dafinku a Ozzáka. Zkus projít psí kalendář a nějaká fóra, určitě si nějaké jméno vybereš. Docela speciální jméno se mi líbí Pes. Dává to málokdo a je to k věci. Nebo mu říkej Mňauku, to určitě taky nikdo nemá.*smich*

hodnocení

0x

Speciální psí jména jsem slyšela, občas zůstával rozum stát. U nás na vsi měli jedni lidé IŠČIKA /znělo to rusky/ a jiní lidé zase DENDYKA.

Jeden herec se chlubil, že se jeho pes jmenuje /to/ HAFIŠTĚ *smich*

A teď čtu takový starý román, co občas vyřazují v knihovně a lidé si to mohou vzít. Není to nic moc, až dočtu, zas to tam donesu zpátky. Ale věřte, nebo ne, jedna chudá vdova tam měla psa a ten se jmenoval UTĚJ.

To jsou tedy jména opravdu neslýchaná. Jaga. *ee*

sindiba*
hodnocení

0x

Monoceus :D nic jiného mě nenapadá :D

hodnocení

0x

Mně se třeba líbí jako jméno pro psa přezdívka jednoho mého oblíbeného herce - Márty.

Anzionka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]