Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlasy a barvení

Od: cvyx odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Já bych se vás chtěl zeptat, kolikrát se mohou barvit vlasy nebo jestli to nějak škodí těm vlasům?

Mám dceru které je teprve 16 let a barvý se, protože je měla bílý a nevíme proč.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

monikaa
hodnocení

0x

Měla bílé vlasy od narození? To je kvuli tomu že se neutvořilo barvivo ve vlasech od narození.
Znám ženu co se barví každý týden, rozhodně to nedoporučuji.
Barvení může vlasům hodně škodit ale když si koupíte ochranné přípravky a barvy které nejsou z drogerie, nic by se nemělo stát.

lucie*
hodnocení

0x

Měla bílý a nevíme proč?jako šedivé?já mám šediny od 15let a tak si barvím vlasy od 15let.Barvy jsou dnes šetrné,pokud si nekoupí barvu někde u vietnamců nebo v lidovce.Nejlepší je asi melír,který vydrží i 3-5měsíců než jej půjde dobarvit.Pokud si barví vlasy nějakou barvou do červena,tak ty vyrží nejméně a co měsíc je dobré je dobarvit.Nebo pokud používá úplně jiný odstín než je její původní barva,tak to barvení odrostů je dobré dělat co měsíc-dva.Častěji určitě ne.Na šediny určitě barvu(dlouhotrvající např.Garniere jsou dobré) a na vlasy bez šedin raději pěnové barvy nebo běžné barvy(např.od Syossu mám dobré zkušenosti)...klidně barvit,ale co nejméně fénovat,žehlit.

dagmar35*
hodnocení

0x

Většina lidí si myslí, že barvení vlasy ničí, ale to není úplně pravda. Záleží totiž na druhu barvy, na aplikaci a také na tom, v jakém stavu jsou tvé vlasy před barvením. Barvení má i své výhody, kromě tvého dobrého pocitu zvětšuje objem, vlasy vypadají hustší a také pomáhá, pokud se ti vlasy mastí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]