Nejste přihlášen/a.
Další rychlovaška do sklenice, co si budeme povídat. Při zachování aktuálních úrokových sazeb u ,,internetových" bank se jedná o časovanou bombu a to platí pro všechny, ne pouze pro Equa bank. Je to ale pouze můj osobní názor, zkuste se ale zeptat dalších ekonomů a uvidíte, že názor bude podobný...
Přeji pěkný zbytek dne.
doplněno 22.09.12 18:02: omlouvám se za chybičku ve slově RYCHLOKVAŠKA
Otevrila jsem si ucit v equabank s tim, ze jsem se chystala vybrat peníze v zahranici, mimo EU. Bohuzel jsem netusila, ze provádí tranzakci = zauctovani s opozdenim několik dnu. Bylo to dosti nemile prekvapeni, Dluzim jim přes 2 000 kc, uz v zivote equabank používat nebudu, ani nedoporucuji kamaradum. V předchozích mesicich jsem vybirala peníze v zahranici s Mbank kartou, a nic podobného se nestalo. Vybrala jsem si x castku, vecer jsem si zkontrolovala vypis z uctu, ta castka uz zmizela, a nic pak jsem nemusela doplácet bance. Proste, když si vyhledavate nejakou banku, se kterou pak utratite min penez na vyberu z bankomatu, mejte na vedomi, ze kromer ruznych poplatku, banka vas necha vybrat penízky, ale pak uplyne 2-5 dnu a vezme sebe další peníze z vasiho uctu a vy s tim nic nenadelate. Mají mit nejakou blokaci, jako třeba ma Sberbank, ze vas proste nenecha vybrat veskere peníze z uctu najednou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.