Nejste přihlášen/a.
trochu se mi to divně zformátovalo..omluva
Tak to díky. Byla jsem podle tohoto krutý vrah všeho živého, věčně naštvaný a závistivý, lakomý a hrubý. no těpic.
nicknevim. Žádný pláč. Teď jsme tu, abychom pěkně poznali, co jsme dělali špatně, abychom byli vychováni v lepšího člověka. Je na nás, jestli to pochopíme a v tomto životě budeme dělat vše naopak. To dobré. Protože pokud ano, v příštím životě bude veget
Já určitě Někdy srším radami, jindy jsem studnice moudrosti, pak kdyby hloupost vznášela, tak lítám jak holubička. Někdy mám ze života srandu, jindy jsem na mašli. Ale v pohodě.
Proč tedy existují šťastní chudí lidé a naopak nešťastní bohatí?
Pokud by tohle platilo, tak by na zemi měly být dvě skupiny lidí. Šťastní a nešťastní. Takhle to ale není. Každý máme své problémy, ale i své radosti. Opravdu těžce nešťastní lidé mohou být pouze ti, kteří si za to mohou sami, ale zavinili si to v tomto životě a není to tak, že by jednou něco udělali a zhroutil by se jim svět. Je to proto, že z nějakého důvodu to nechtějí napravit. Hodně lidí potkávají v životě velká neštěstí, za které si nemohou, ale vždycky se z toho dá dostat a jít dál.
Život prostě je těžký a já nevěřím tomu, že by ho měl někdo úplně lehký, protože v minulém životě dobře žil. Nikoho takového neznám a odvažuji se říct, že vy také ne.
Problematika je daleko daleko daleko složitější...jsou o tom napsaný knihy...nechci to tady vysvětlovat ale dobře napsal jste příspěvek, zkusím krátce naznačit...Pokud se budeme bavit tedy o reinkarnaci a připustíme, nemusíme tomu věřit, jen na chvíli si představíme že by to tak mohlo být tak...že realita je taková že existuje řetězec po sobě jdoucích životů a například dobrá prospěšná věc kterou jsme udělali před 100 životů a naopak třeba špatná věc kterou jsme udělali před 300 životů se nám projeví v tomto životě a proto neni možný tohle rozumově pochopit a natož vysledovat! tu logiki a šílenou provázanost dějů, nelze..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.