Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příběh Frankové popírá holocaust

Od: lubrikant* odpovědí: 23 změna:
23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, kdybych byl antisemita, tak bych byl nadšen tímto článkem. Další "důkaz" do Vaší sbírky, že? Nechte už toho antisemitismu alespoň zde - není to prvně. Zdravím!

doplněno 30.05.15 17:49:

lubrikant - souhlasím, to je pravda. Ovšem, pokud to bylo myšleno na mojí inteligenci, tak to souhlasit nemohu. Vy k tomu židovstvu stále hledáte cestu a nějak Vás to přitahuje, což zde neustále vyjadřujete - zatím jen negativně, protože si je ošklivíte (Židé z Vás mají asi jen srandu).

Jenže, své meze to má a potom to špatně končí. Jestli zde hledáte pochopení a další antisemity, tak já se nepřipojím. Mně je tento národ velmi sympatický.

lubrikant*
hodnocení

Vím, že pro člověka s podprůměrnou inteligencí je těžké pochopit to, kdo je vlastně antisemita.

doplněno 01.06.15 15:01:

Vždyť to říkám, nepochopil jste ani to, co jsem napsal zde 30.05.15 v 17:38... A je pěkné, že si o své inteligenci myslíte tohle, to už o něčem svědčí ;)

mcmerkurion*
hodnocení

0x

nemusím číst každou blbost...

culdabulda1*
hodnocení

0x

- tak za všechno můžou Židi ... - no a co ..?

lubrikant*
hodnocení

To si vážně myslíte? Já bych řekl, že Židé za všechno určitě moct nebudou, a za Vaši propracovanou myšlenku v tomhle příspěvku určitě ne.

majsterjoe*
hodnocení

0x

že je to výplod chorého člověka a je určen pro zaslepené hlupáky, kteří jsou slepí vůči historickým faktům.

lubrikant*
hodnocení

Děkuji za odpověď.

hodnocení

0x

radioislam.org - myslím, že víc číst nemusím. Ti budou mít o holocaustu určitě objektivní informace.

borax*
30.05.15 22:44

janplinto*
hodnocení

0x

Můj názor ohledně holocaustu je nařízen zákonem. *kafe*

doplněno 30.05.15 17:47:

Působí nesourodě, přeskakuje mezi tématy.

lubrikant*
hodnocení

Otázka nepadla na Váš názor na holocaust, ale na tento článek.

ohneta*
hodnocení

0x

Že byste měl číst hodnotnější články a ne kdejakou blbost. Ostatně doména hovoří za vše.

lubrikant*
hodnocení

Nikdo se vás všech neprosil o poučování a rad do života. Zeptal jsem se jen, co si o tom myslíte.

PS: Pokud si myslíte, že tomuto článku dávám nějakou hodnotnou váhu, tak se pletete, i když vám to může být úplně jedno.

lidus*
hodnocení

0x

Můj neboštík praděd si zpíval "Ach jo, to byly časy, smutek mám ve tváří, když nám tu ještě vládli Židi a zednáři".

Myslím, že "radioislam" popře kde co neboť jen a jen Aláh je nemocnější a nejspravedlivější. (což ovšem není můj názor).

Pokud byste se vykašlali na nesmyslné články mohli jste se zůčastnit Mezinárodního běhu za mír, jelikož probíhali vesnicí kde mám chalupu, zúčastnila jsem se i na invalidním vozíku a podržela si hořící pochodeň. Vřele doporučuji jelikož tolik pozitivní energie z neznámých lidí jsem už dlouho necítila.

hodnocení

0x

Co si o článku myslím? Že je to naprostá pitomost. Vám se však líbí, že jo? *smich*

lubrikant*
hodnocení

Promon, předpokládám, že zdravý člověk nejste. Kdybyste pořádně četl můj veškerý text bez předsudků a vašeho špatného odhadu na věc, všiml byste si, že nácek možná nejsem.

mp*
hodnocení

0x

Co si myslím? Že je i dnes mezi námi spousta nevzdělaných lidí (ve smyslu vzdělání - všeobecný přehled, zájem o věci okolo mě, četba knih, návštěva různých míst, osobní zkušenost, vyprávění blízkých atd). Dneska se mě zdá, že se tady tvoří docela početná skupina lidí, kteří sedí za počítačem, odtrženi od reality a vyhledají si, co se jim zrovna hodí. Jenže to mohou zkoušet jen na podobně nevzdělané lidi. Kdo má nějakou zkušenost s realitou, nemůže podobné věci brát vážně. A tady nejde jen o Židy. On prostý lid si vždy v každé době umí najít svého nepřítele, aby jeho neúspěch nebyl na něm, ale mohl za to určitě někdo jiný.

lubrikant*
hodnocení

Ale zase. To, že navštívíte nějaké místo, které je staré několik desítek let, nemůžete z toho utvořit objektivní názor či myšlenku. Osobní zkušenost je prostě jistota. O vyprávění blízkých bych se taky moc neopíral, vím totiž, jak to chodí, ten přišmrcne tamto, druhý tamto dá pryč a třetí na to úplně zapomene nebo z toho udělá reality show - a přes další a další generace bude z komára velbloud.

Co se týče takovýchto věcí, je to velice ošemetné. Nikde není dostatek důkazů ale naopak všude je přebytek nesmyslů, ze kterých si lidi mají vybírat.. (?)...

zz

Klub mladých nacistů v akci? *smich*

Jestli je mladý, to nevím. Ale nácek je to jak vyšitý...

zz

promon: A viděl jste někdy starého neonacistu? Moje zkušenost mi říká, že se tento problém týká spíše mladších lidí, starší většinou dostanou alespoň trochu rozumu a sleví ze své radikality...i když, když tak nad tím přemýšlím, v takové DSSS nejsou pouze "mlaďáci". (Můžeme samozřejmě debatovat o tom, nakolik je DSSS kryptofašistickou organizací)

mp*

Jak to tak čtu, tak stejně největší výhra každého z nás je věřit těm správným lidem a správným zdrojům a podle toho se řídit(páč každý nemůže vědět všechno). Vemte si to finančně, sázíte, můžete si přečíst názor experta ligy, počítačového programu winwin a podobně. Každý se řídí nějakou zkušeností. Podobně při finančních radách. Osobně jako dvojnásobný nedostudovaný vysokoškolák mám osypky při tom, do jakých rizik mohou někteří naši lidé jít. A to přesně platí i pro všechno další, čemu věříte na internetu. Ideální je představa džungle. Ono to není tak, že nějaký lev čí tygr okamžitě vyskočí po každé antilopě. Naopak šetří síly a čeká na snadnou kořist. To musíme mít vždycky na paměti. Asi se hodně dívám na Prima Zoom. Ale většina přežije.

zeli*

mp: Jsem zřejmě trochu nechápavý. Mělo být podstatou Vašeho sdělení, že si každý může věřit čemu chce nebo něco jiného?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]