Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se ještě sehnat kniha s tímto přebalem?

Od: harrypotter odpovědí: 4 změna:

Zdravím, rád bych si objednal knihy Harryho Pottera v originále (česky jsem všech sedm dílů přečetl už asi desetkrát, tak bych si ho chtěl přečíst i v angličtině), Kámen mudrců už mám a chci si koupit i Tajemnou komnatu, a chtěl jsem se zeptat, jestli se dá sehnat ještě s tady touto obálkou:

neoluxor.cz/...

Všude je totiž napsané, že není skladem... Děkuji mnohokrát :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Požadovaná stránka nebyla nalezena. :)

harrypotter
hodnocení

Omlouvám se, špatný odkaz, teď už to snad půjde...
neoluxor.cz/...
harrypotter
hodnocení

Nevím proč to nejde ale jde o knihu Harry Potter a tajemná komnata, rok vydáni 1999 a na obale je kreslený obrázek Harryho, Rona a Harryho sovy Hedviky jak letí v tom Fordu Anglia.do školy...
iz*

Myslíte toto vydání a tuto obálku?

doplněno 22.09.12 16:16:

Odkaz na knihu obsahuje dvě pomlčky za sebou, z nichž Pordte.cz jednu umaže, proto odkaz nefunguje. Normálně klikněte na odkaz a až se Vám otevře stránka s chybovou hláškou, klepněte v adresním řádku před 9477 ještě jednu pomlčku.

doplněno 22.09.12 16:17:

Oprava: Samozřejmě mělo být Poraďte.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]